Dagen

Jo som sagt så åkte jag in till stan idag. Jag kom på idèen 10 minuter innan bussen skulle gå. Så vi fick slänga på oss kläder och springa ner till bussen. Men hann det gjorde vi. När vi väl kom in till stan så var klockan 15.00 och jag stod utanför banken 15.02 som såklart hade stängt. TVÅ jävla minuter. Ni förstår vad störande! Så nu måste vi in till stan imorgon iaf. Om vi har tur så får vi fika sällskap?!

Nu ska jag förbereda maten tills K kommer hem. Lax, pressad potatis och kall sås. Måndagslyx!


kort uppdatering

Efter en lång förmiddagslur på 3 timmar är vi nu pigga och glada både jag och Miliam. Egentligen skulle vi behöva åka in till stan för att uträtta lite bankärende. Eller så fixar vi det imorgon ist... Hursom har vi ingenting planerat för veckan. Vi är ju inne på sista veckan innan Miliam börjar dagis. GALET!

Nu är det bäst att kolla vad Miliam gör för hyss!!


Godmorgon!!

img_1273 (MMS)

Godmorgon!!


zombie

Igår kväll hade vi vänner här på middag. Som vanligt går klockan alldeles för fort när man har trevligt och vi kom inte i säng förän efter 02. Så idag har jag gått runt lite som en zombie. Jag erkänner att sömn är A och O. Fyra timmars sömn under en natt funkar verkligen inte för mig. Miliam har sovit två gånger under dagen och jag likaså. Så ikväll blir det en soft kväll i soffan. Korv med bröd till kvällsmat och lite godis på det. Helt okej söndag!




tjejkväll

Igår hade jag en riktigt busunge till son. Det var ljuslyktor som gick i kras, blommor som åkte i golvet och mat som slängdes på golvet. Det var skrik-kalas när det skulle badas, om han inte fick hålla dush-slangen själv dvs. När K kom hem rymde jag mer eller mindre från hemmet. Med mig tog jag en vinflaska och åkte på tjej-kväll. Precis vad jag behövde efter en kväll som denna. Det var en riktigt trevlig kväll med ett gäng sköna brudar. Så TACK tjejer för igår!!

Idag mår jag riktigt BRA! Vaknade halv åtta av en liten prins som pussade och kramade på mig och sa "MAMMA" Ja Miliam säger verkligen "MAMMA" inte "MAMAMA". Charmtrollet mitt!





Hela förmiddagen kröp Miliam. Men så fort ...

img_1263 (MMS)

Hela förmiddagen kröp Miliam. Men så fort Emma och Vilda åkt så börjar han att gå. Nu går han runt som om ingenting hade hänt !!


hejhej

Idag ska vi köpa en ny bilbarnstol till Miliam. Den vi har nu är allt annat än bra. Som tur är får vi häva köpet och lämna tillbaka stolen. HURRA! I eftermiddag blir det alltså en tur till barnenshus och med oss följer svärfar.

Jag och Miliam har även hunnit med och hämta ut ett paket på posten. Ett par sandaler jag fyndat på Nellys rea för 99kr. Bild kommer inom kort. Nu är det bäst att runda av. Emma och Vilda kommer hit vilken sekund som helst och jag har inte ens kläder på mig..... OPS!!!


trött

Vi kom hem efter sju. Miliam var en tröttis och slocknade så fort han la sig på kudden. Vid lunch-tid kom Jessica och hennes söta lilla B. Barnen fick leka och vi vuxna kunde prata. Två timmar senare hade vi två trötta barn. Vi tog bussen in till stan och fyndade lite på bokrean medans barnen sov sött i sina vagnar. Jag fick med mig Elsas Mode och tänkte redan börja läsa ett kapitel ikväll.
Efter en snabbis på stan gick jag och Miliam hem till syster och son. Det blev våffelkalas och lite paketutdelning. En väldigt bra dag helt enkelt. Nu hoppar jag i säng. Morgondagen kommer bli minst lika bra!

Godnatt!


Sitter på bussen hem. Ser ni mördarblicken?

img_1261 (MMS)

Sitter på bussen hem. Ser ni mördarblicken?


vilken natt!

Miliam sov till halv åtta idag och somnade halv sju igår. 13 timmar sömn. När hände det senast?
Snart ska vi göra oss klara och åka en sväng till affären. Lite småsaker ska inhandlas till maten. Det får bli en enkel pastasallad med advokado till lunch. Mumsigt! Nu tror jag lillen gjort något skumt i blöjan, kan det möjligtvis vara lite bajs? Jajamen!!


mammalivet

Sedan jag blev mamma-ledig har dagarna gått rasande fort. Kanske för att det är fullt ös här jämt. Vi har oftast massa inbokat varje vecka. Vilket bara är kul. Flänga runt är våran grej, alltså min och Miliams.
Imorgon har vi två lekdejter inbokade. En på förmiddagen och en på eftermiddagen. PERFEKT! 
På fredag har vi även då en lekdejt inbokad. Jag får inte nog. Jag älskar det!

Nu :
Myskväll med iskall Cola framför tvn med K.


ögonfärg

Häromdagen såg jag att Miliams ögon har ändrat färg. Han har väldigt mörkblåa ögon. Men nu har han fått lite stänk av gult. Ögonfärgen ser nästan lite brun ut på vissa ställen. Jag erkänner, jag är avundsjuk!!

Men klart världens finaste son ska ha de finaste ögonen!


En kille med tydliga smilegropar, mörka ögon och långa ögonfransar. Och han är VÅÅÅÅR!


onsdag

Hej!

Nu är vi vakna och utvilade. Miliam vaknade prick klockan sju. Duktig kille! Kanske ska vi börja lägga han halv sju istället? Miliam sover två gånger på dagen , oftast. En på förmiddagen och en på eftermiddagen. Det funkar bra. Men det närmar sig dagisdax och jag förstår att alla fröknar inte kan lägga barnen två gånger per dag. Kanske är det dax att vänja han. Sova längre om natten och endast en gång per dag. Vilka bekymmer!

Nu snart kommer mamma/mormor hit och Miliams kusin M. Trevligt! Ni skulle se Miliam just nu när han dansar till Rebecca och Fiona. Hans lilla rumpa studsar upp och ner. Det ser riktigt kul ut och kanske blir det en dans-kille i slutändan??? ;)


Söta ljuslyktor i glas.  29kr / styck på Å...

img_1258 (MMS)

Söta ljuslyktor i glas.  29kr / styck på Åhléns.


kväll

Miliam var en riktigt trött kille ikväll och slocknade redan halv sju. Undrar om han kommer vakna extra tidigt imorgon eller om han kommer vakna som vanligt runt sju-tiden?!

Jag har tagit upp lite fläskfile och funderar på att överraska K med lite mat när han kommer hem efter sin träning. Vi låg ju alla i magsjuka på alla hjärtans dag och därför blev det inget direkt firande. Men kanske lite god mat kan uppskattas. Eller så tar vi det imorgon när han ändå är träningsledig.....

Jag fick med mig en ny foundation hem från lindex idag. Körde på ett säkert kort alltså True Match som dessutom var nedsatt. Ynka 119kr för en flaska. Vilket jag kallar KAP!


Hemma efter en fika-tur på stan. Fick med ...

img_1254 (MMS)

Hemma efter en fika-tur på stan. Fick med mig lite smågrejer. Visar sen!!


fika

Besiktningen - Check!!

Jag är så trött. Typiskt att Big brother ska visas så sent på tvn. Jag är lite av ett big brother freak. Jag har troget följt hittils alla säsonger. Kalla mig nörd, men det är underhållande!
Nu ska jag snart sätta på mig lite spackel och ge mig ut i snön. Det står en fika på stan med Elin och Leo. Jag ska försöka hålla mig borta från fikabrödet och nöja mig med en kaffe. Bäst att skynda, klockan tickar!!

vårnytt

Mina favoritmärken när det kommer till barnkläder är helt klart Nova star och Molo. Speciellt Molos ytterplagg och Nova stars byxor. Här kommer några favoriter som mer än gärna skulle få flytta in i Miliams garderob.

Jag är lite möss-tokig!!!



tre månader

Vi har tre månaders besiktningen på huset imorgon. Tänk att vi redan har bott här i TRE månader. Herregud!! Därför är det dax att dra några varv med dammsugaren så man slipper skämmas över dammråttorna som bor under soffan.

Men nu såg jag att Halv åtta hos mig börjar och sedan Annorlunda familj efter det. Typiskt! Jag skjuter upp städningen lite...

leksaker

Vi har en riktigt pojk-bebis här hemma. En liten kille som älskar bilar och hockey,bandy-klubbor. Klart att det är vi föräldrar som formar våra barn och har man en pappa som är hockeytokig så kanske det inte är så konstigt att vi har en uppsjö med klubbor här hemma. :)
Miliam har aldrig gillat mjuka leksaker som jag har tyckt varit gulliga, utan det ska vara HÅRDA-leksaker.


Tur jag inte köpt en sån här bil när Miliam föddes. Den skulle isåfall ha varit orörd.


köttbullar

Imorse fick jag för mig att rulla egna köttbullar. Sagt och gjort. Jag åkte iväg och köpte över 2 kg nörfärs och hela eftermiddagen har gått åt till att rulla och steka kötbullar. Nu har vi massvis av god köttbullar i frysen perfekt att ta fram när man inte orkar laga mat. Eller när tid inte finns. Hoppas jag fortsätter vara såhär huslig och skippar mamma scans köttbullar i fortsättning. De är varken goda eller speciellt nyttiga.

Förut fick Miliam tag i en chokladbit jag lagt på bordet. Snacka om att lille killen njöt för fullt. Satt som en liten gubbe, halv liggandes i soffan och bara smaskade. Tror det finns en stor chans att han blir lika chokladtokig som sin mamma.... :)


rusta

Imorgon är det jag och Miliam som tar en trip till Rusta. Jag ska spana in deras fårskinndyna. Ser riktigt mjuk och skön ut. Hoppas den är lika fin i verkligheten. Vi är iaf i stort behov av stolsdynor och fårskinn är ju dyng snyggt.


99 kr som hittat!
 


Fin plastmatta med stjärnor. Skulle passa perfekt i vårt kök.


Söndag

Söndagen är här och helgen närmar sig slutet. Helgen har varit toppen på alla sätt och vis. Tyvärr brukar söndagar vara lite av en tråk-dag kan jag tycka. Det finns inte så mycket man kan hitta på eller så känner man sig för trött för att göra något. Men K kom på idéen och åka till LLA och kolla lite hockey. Perfekt söndagsnöje, inte för jobbigt och sen kan man ju dricka kaffe i massor påköpet. Miliam var hel nöjd och sprang runt och charmade de flesta i hallen. Goding!

Nu är vi hemma och prinsen sover. Jag och K gör som det flesta andra i Sverige en söndag, alltså äter pizza och inväntar solsidan. :)


I LLA och kollar hockey!

img_1251 (MMS)

I LLA och kollar hockey!


maclaren

Igår använda jag för första gången vår nya barnvagn. Vår maclaren XT sulky. Och den får toppbetyg! Enligt vad det flesta säger så är maclaren vagnarna bland de bästa sulkyvagnarna och jag kan inte annat än att hålla med. De klarade snön utan problem och är riktigt smidig. Jag är glad att vi la till en extra slant för det lönar sig alltid i slutändan. Sen ska jag inte sticka under stolen med att maclaren gör riktigt snygga vagnar!!! ;)


Vårnytt

Dessa godingar (som jag bloggat om tidigare) fick hänga med sista jag var inne på Hm.

'
Allt till prinsen!


till salu

För några dagar sen tog jag en titt i Miliams garderob och det visade sig att mycket har blivit alldeles för lite. Jag tänkte slänga upp lite på tradera. Bland annat en jätte fin brun Pop jacka, shepherd tofflor och en turkos regnoverall med stjärnor på. Någon som är sugen? Så är det bara att höra av sig. (Storlek 74-80)

Miliam och K sover sedan en stund tillbaka. Så jag får helt enkelt ha fredagsmys själv i soffan med godisskålen. Iof lär det inte dröja förän jag joinar grabbarna på övervåningen men först en uppdatering i bloggvärlden.


Fina tulpaner som jag handlade på plantage...

img_1250 (MMS)

Fina tulpaner som jag handlade på plantagen idag. Har man blivit gammal om man blir glad av blommor? :)


feber

Det har varit dåligt med bloggande de senaste dagarna. Tyvärr har varken tid eller lust funnits.... Vi har nämligen (hör o häpna) varit sjuka igen. Jo det är sant!!! Är det ens möjligt? K och Miliam har både haft hög feber och varit snoriga. Påköpet får vi knappt i Miliam någon mat. Tre vällingflaskor per dag är allt vi får i honom. Lite yoghurt och vatten kan slinka ner om vi har tur. Vanlig mat total vägrar han. Och att tvångsmat en unge vägrar jag. Vill han inte ha så behöver han inte. Hoppas det kommer efter helgen.

Förresten har jag fått mitt jobbschema och papper på att dagisplatsen är fixad. 7 mars börjar inskolningen. Jag har kollat i kalendern och det är inte många dagar kvar. Hej o hå vad det går undan!!

...Nu ska jag åka och köpa lite vårblommor. Det är ju trots allt helg och kanske lite blommor får oss att bli friska?


Bara man får äta själv så slinker det ner....

img_1239 (MMS)

Bara man får äta själv så slinker det ner. Smörgås med smör. Mums tycker Miliam.


Fina tårtan som prinsen fick i lördags!! N...

img_1228 (MMS)

Fina tårtan som prinsen fick i lördags!! Nu är det över 48 timmar sen vi kräkts. Halelujah! Vi har fortfarande inget planerat för dagen, kanske ett Ikea besök?! :)


heldress

Håll utkik efter denna sköna heldress som kommer in på lindex snart. Jag har både en röd-randig och svart-randig till Miliam. Och jag älskar dom!!!


Denna är marinblå/röd sååå snygg!!

Tröttare än vanligt. Det tar på krafterna ...

img_1238 (MMS)

Tröttare än vanligt. Det tar på krafterna att vara sjuk.


matvägrar

Miliam är ingen matglad kille just nu. Inte så konstigt kanske. Men jag är inte van att ha en kille som slår bort handen så fort vi försöker ge honom något. Det enda vi har fått i honom idag är lite vatten och två flaskor välling. Jag hoppas han snart blir lika matglad som vanligt och vi slipper ha ett barn som endast vill dricka välling.

Någon som vet hur många dagar det kan ta? Miliam har inte spytt på 36 timmar...


mamma

Idag är ingen vanlig dag utan idag fyller världens bästa mamma år. Tyvärr ligger hon däckad i spysjukan hon med. 1 årskalaset i lördags gjorde så att de flesta fick en släng av magsjuka och boven i dramat är min syster.

Mamma/mormor, vi älskar dig!

bättringsvägen

Som ni förstår har vi åkt på spysjukan. Max oflyt... Jag kan berätta att det var en mindre rolig natt igår, kanske bland den värsta jag har upplevt?! Jag och Miliam har kräkts i omgångar. Jag lite mer. Att ta hand om en sjukling medans man själv är dödsjuk är inte lätt. Som tur var sov Miliam helt okej under hela natten så jag kunde ligga på toaletten mestadels. Efter tio kom svärmor och tog hand om Miliam så jag och K fick sova. Bästa alla-hjärtans dag presenten hittils? Nu verkar hela familjen vara på bättringsvägen och jag hoppas vi slipper sjukdom för ett tag.

Imorse fick vi en liten present. Vår Maclauren XT sulky kom. Den är otroligt snygg och lättkörd.


Sjukstuga !! Jag och Miliam har fått spysj...

img_1107 (MMS)

Sjukstuga !! Jag och Miliam har fått spysjukan. Jag återkommer när vi är friska.


Här har ni den gående 1 åringen ! :)

img_1233 (MMS)

Här har ni den gående 1 åringen ! :)


Grattis världens finaste unge på din 1års ...

img_1229 (MMS)

Grattis världens finaste unge på din 1års dag!


kalaset

Vilken kalas bra dag det varit!

Miliam har fått så fina presenter. Massa kläder och leksaker. Nu kan han minsann börja dagis.
Jag har länge varit ute efter ett regnställ och nu hade mamma varit och köpt ett i Sthlm. Super fint brunt. Toknöjd. Kommer från samma märke som overallen, alltså Ticket to heaven. Kul med något nytt som inte varje unge i stan har... 

Imorgon blir Miliam 1 år och idag har han känns extra stoooor. 

Han har gjort saker som han aldrig har gjort förut. Han har gått hela dagen, nästan. Från kök till vardagsrum och tvärtom, vilket aldrig har hänt innan. Han blåste ut alla ljusen på tårtan helt själv. Duktig kille!

Vi älskar dig!
Bilen är tagen för ett års sen imorgon!


12 feb

12 feb. 2010 var dagen då Miliam var beräknade att födas på. Idag är det alltså ett år sen jag hade min BF. Vilka minnen!

Hela min graviditet gick utan problem. Jag hade inte en sammandragning eller förvärk under dessa 9 månader. Så att han skulle födas den 12:e visste jag inte skulle hända. Jag var så säker och inställd på att gå över två veckor minst. Dagen började ovanligt tidigt. Jag åt frukost och klädde på mig. För att dagen skulle gå "lite" snabbare åkt jag till Bergvik för att panta burkar. Ni hör ju hur rastlös jag var! Samtidigt gick jag förbi jobbet och pratade bort lite tid. Min chef tyckte det syndes på mig att förlossningen skulle starta inom de närmsta dagarna. Vilket jag trodde var mer tröstande ord än sanning. Men.... Jag inser att hon hade rätt! För i kön till Coop hände något! Jag började svettas och känna att något började sippra. Jag fick lite smått panik men försökte hålla masken. När jag kom hem började det FORSA ut vatten. Det rann längs benen och jag fick ställa mig i dushen. Jag tänkte att nu gick VATTNET. Jag ringde förlossningen och kollade läget. De bad mig komma in under kvällen. Jag och K packade in oss i bilen medvetna om att bli hemskickade. Klockan sju kom vi in och halv åtta fick vi åka hem. De kunde konstatera att vattnet inte hade gått och att jag inte hade några sammandragningar eller några förvärkar. Vi åkt hem och kollade Let`s dance och halvsov i soffan. Vi gick och la oss och klockan tolv började förvärkarna komma. Det gjorde väldigt ont och jag insåg att vi skulle få åka in till förlossningen igen. Sagt och gjort halv två blev vi inskriva. Alltså den 13 feb. Dagen då lilla plutten kom till världen!!

kaos

Hej hopp!

Här hemma är det fortfarande sjukstuga. K kom hem från jobbet och hade feber och kände sig allt annat än kry. Miliam är på bättringsvägen men fortfarande väldigt snorig och jag har en ständig huvudvärk och ond hals. Familjen sjuk.

Även fast jag inte mått helt hundra så står det ju 1 års kalas imorgon och tid till att ligga i sängen finns inte. Jag har spenderats större delen av dagen framför spisen med en unge hängandes i mina ben. Miliam är inne i en mammig-period och skulle helst av allt vilja komma så när som möjligt. Helst under mitt skinn.. Typ!  Väldigt mysigt men oxå väldigt krävande. Speciellt när det är tusen saker som måste fixas. Jag kan väl sammnfatta mitt liv lite som ett kaos. K som ligger däckad i soffan. Miliam som vägrar sova och jag som springer runt och försöker få ordning på hemmet. På köpet så tappade jag bort min plånbok och jag var så säker på att någon snål jävel snott den. Men icke istället visade det sig att jag varit slarvig och lagt av mig den inne på Bergvik. Lite halvförvirrad mamma! Men den är tillbaka och jag är glad. Det blev även idag hämt-mat så någon beach 2011 blir det inte. Någon som vill joina vassen kanske?!

Godnatt!!


jag borde veta bättre.

Jag har under dagen smällt i mig kakor och kaffe ENDAST. När K kom hem hade han med sig kebabtallrik som jag smällde i mig snabbare än blixten. Nu sitter jag här helt darrig och mår illa. Att jag aldrig lär mig.

Nu ska vi kolla på filmen Love and other drugs. Hoppas den är sevärd och att jag inte somnar. Jag är ganska duktig på att se max fem minuter av en film och sedan somna om den verkar dålig. Alltså inte så stort tålamod! Om ni frågar K är jag nog världens sämsta film sällskap. haha.



Någon som har sett?


stor dag

Jag bjuder på en gammal bild på en av mina bästa vänner! Hon bor sedan ett år tillbaka i Göteborg men flyttar tillbaka till Karlstad i slutet av månaden som nybliven hudterapeut.

Här har ni oss. Som ni ser är jag blond och har långt hår. En av våra galna utekvällar!


GRATTIS Caroline, jag är så glad för din skull!!


sjukling

Under eftermiddagen har Miliam varit allt annat än pigg och glad. Glansig på ögonen och en temp som visade lite över 38 grader. Stackars liten! Just nu ligger han nybadad i mitt knä. Jag hoppas att alvedon och lite sömn ska göra underverk.


Gammal bild från när Miliam var en vecka gammal. Men såhär mysigt har vi det just nu! <3


Vilka godingar!!

img_1206 (MMS)

Vilka godingar!!


willys

Slänger in ett snabbt inlägg!

Dagen startade här klockan åtta idag. Helt okej tid om ni frågar mig. Miliam sov ännu en hel natt och det tackar vi för! Nu under morgonen har jag och Miliam hunnit med en storhandling på Willys. Jag älskar Willys! Det är så tråkigt att behöva lägga stora summor på mat när det finns så mycket annat kul. Sedan Miliam kom handlar vi alltid på Willys och våra matkostnader har minskat till hälften. Jag jublar!

Snart kommer vår lekdejt för dagen hit som är Emma och Vilda. :)

.... och du systeryster om du läser detta så hoppas jag att du får världens bästa födelsedag. Jag älskar dig!

Vi har varit på hockey hela kvällen. Jag o...

img_1185 (MMS)

Vi har varit på hockey hela kvällen. Jag och Miliam har hejjat på pappa K. Nu sover prinsen utan feber men en väldigt snorig näsa. Något helt otroligt kul hände hos svärföräldrarna förut. Miliam gick från vardagsrummet till deras sovrummet utan några som helst problem. Duktig älskling!!


spruta

1 års kontrollen gick utmärkt. Miliam visade sin bästa sida. En spruta i varje lår och jag hoppas vi slipper feber även denna gång. Vikten var som jag trodde. Han väger nästan 11kg vilket är "lite" för lite. Inget att oroa sig för och inget som ska kollas upp. En extra klick smör i varje gröt portion får det bli. Jag vet att det skiljer 0,3 kg för att han skulle ha följt sin kurva. Alltså väldigt lite. Miliam är ju som sagt en aktiv liten krabat och jag vet att han får i sig det han behöver. :)

Efter bvc åkte vi till Ikea med mamma/mormor. Jag handlade på mig lite ljus för att ha till lördagen då det blir 1 års kalas här hemma. Det ska firas med tårta och god mat. Har tänkt göra en pastasallad med kyckling och pesto?! Jag är ingen talang framför spisen så hoppas det är enkelt och går snabbt. :)


förresten

Försöket att få Miliam i säng lagomt till sjutiden. LYCKADES!

Tummen upp!

kontroll

Imorgon står det 1 års kontroll på schemat. Spännande!

Miliam vägde redan på 6 månaders kontrollen lite drygt 9 kg. När han var 6 månader började han krypa, ställa sig upp och bli en väldigt aktiv liten krabat. Vilket gjorde att han på 10 månaders kontrollen inte hade gått upp mer än något kilo. Imorgon står det alltså 1 års kontroll och jag hoppas väl innerst inne att han har gått upp lite mer i vikt sen sist. Även om bvc-sköterskan förklarade tusen gånger att det var fullt normalt att han kurva planar ut. Som mamma är det lätt att oroa sig i onödan!

Nu ska jag invänta Sofias änglar och jag har hittils bölat till varje program.. Om ni har missat det, KOLLA!

borta bra men hemma...

...bäst!!

Jag trivs så bra hos mamma men det är alltid något speciellt när man kommer hem till sitt eget. Jag trivs så bra i vårat relativt nya hus. Eller jag älskar det!!! Både jag och K gillar att vara hemma nuförtiden vilket vi inte gjorde för fem månader sen. Då åkte vi runt och flängde mest hela tiden. Kanske för att vi bodde i en liten tvåa med det minsta badrummet man kan tänka sig. Knappt så man kunde vända sig om i duschen.
Nu har vi utrymme så det räcker och blir över. Inte för stort och inte för lite. Helt perfekt !

Syster hade gjort pannkakslunch förut vilket gjorde att jag hamnade i någon sorts matkoma. När det kommer till pannkakor kan jag äta hur mycket som helst. Speciellt när det serverades med jordgubbssylt och grädde. Mums!

Nu ska jag göra ett "försök" att få Miliam i säng.

Pulkaåkning innan vi åker mot Karlstad. :)

img_1191 (MMS)

Pulkaåkning innan vi åker mot Karlstad. :)


Godmorgon! Myser framför brasan till vakna...

img_1169 (MMS)

Godmorgon! Myser framför brasan till vakna med the voice. Idag blir det lekdejt hos min fina syster. :)


bubbla

Nu har Miliam äntligen somnat. Vi har nämligen varit på en liten shoppingtur, vilket har gjort att Miliams sovrutiner har ändrats lite. Men huvudsaken är att han sover nu.

Vet ni vad jag ska göra? Hoppa i mammas utomhus jacuzzi. Hur gött som helst.


Här ska det njutas för fullt!


hos mamma

Miliam har skött sig utmärkt hos sin mormor. Inte fällt en tår under hela tiden. Tror nya favoriten heter MORMOR!
Han hade sovit hela natten utan ett gnäll. Helt otroligt! Jag hade hoppats på att natten skulle vara lika bra. Tji fick jag för det! Nä nä, Miliam tyckte det var lagomt att väcka sin mamma 3 gånger. (okej, jag ska inte klaga då det finns mammor som har det värre) Men lite bitter blir man.. :)

Nu ska jag fortsätta busa med prinsen.



Den här snygga overallen fick Miliam i tid...

img_1168 (MMS)

Den här snygga overallen fick Miliam i tidig 1års present av sin mormor. Super snygg och kommer från märket ticket to heaven. Perfekt på dagis!


Snart åker jag mot mamma för att pussa sön...

img_0828 (MMS)

Snart åker jag mot mamma för att pussa sönder den här godingen!


Jag och K sticker in och tar ett glas i stan.

img_1165 (MMS)

Jag och K sticker in och tar ett glas i stan.


Miliam har blivit kidnappad av sin Mormor ...

img_1041 (MMS)

Miliam har blivit kidnappad av sin Mormor över natten och jag tar mig ett glas vin. Kvällen kommer bli bra! Önskar alla en trevlig kväll! :)


klant

Huset är städat och det luktar helt ljuvligt. Perfekt start på helgen!

Efter att ha hamnat raklång utanför Ica känns det som att jag ska försöka hålla mig inomhus i fortsättningen. En handled som gör förbannat ont fick jag på köpet. Nä jag ska inte gråta tårar över detta. Imorgon blir det kalas för mosters lilla goding. Jag har hört på ryktes väg att det blir smörgåstårta. Mumsigt!!


städa

Godmorgon!

Då var det fredag igen, helt underbart!

Idag blir det städning. Efter att ha varit däckad en hel dag igår så känns det som att hemmet för fallit. HELA huset ska städas och nu finns det ingen bortförklaring. PUNKT! Det får ta så många timmar det behövs, varenda liten vrå ska vara klinisk ren.

Nu kör vi!


duktig kille?

Vad har hänt med vår duktiga kille??

Varje kväll somnar Miliam snällt i sin säng. Inte NU!!!
Nu är det bök och skrik här hemma varje kväll. Miliam har bestämt sig för att göra allt annat än att sova. Senaste dagarna har han kommit i säng runt åtta-nio istället för sju. Är det en testa-mamma-och-pappa-period?

Nu har han somnat och jag hoppas det är för natten. Håller mina tummar för att det bara är en period och att vi lagomt till dagisdax har tillbaka vår duktiga kille som somnar vid sjutiden. :)


Glöm inte kolla på tvn klockan 21,00. Svensk maffia på kanal 4. Tror det kan vara riktigt intressant och sevärt!


försäkringskassan

Jag är nog inte ensam om att tycka att försäkringskassan är ett stort skämt!
Det där med att ge folk föräldrapenning är inte deras grej. Jag vet bara när Miliam föddes vilket krångel det var. Jag fick pengar i MAJ och han föddes i februari. Iof gjorde det inte oss så mycket, mer än att det var väldigt störande.
Nu under kvällen har jag försökt logga in på deras hemsida utan resultat. Behöver jag säga att det är med ett leende på läpparna jag lämnar försäkringskassan? Näe ni förstår nog. :)



Hejdå försäkringskassan, vi ses om sisådär fem år igen och hoppas ni har kommit på något bättre system då!

jeans shorts

När man är sjuk så kan kläder få en på lite bättre humör.  Jeans shorts är precis vad jag skulle behöva! Klicka??

199kr från hm!

what a day!

Hej alla!

Idag vaknade jag upp med en dunkande huvudvärk och en ond, tjock hals. Tack o lov har K varit hemma under dagen och kunnat ha hand om Miliam så jag fick sova bort allt vad sjukdom heter. Vad sömn kan göra underverk!
Nu har jag sovit av och till från klockan nio och jag känner mig redan bättre. PEPPAR,PEPPAR!
Innan jag satte mig vid datorn nu åkte en stor tavla ner rakt i mitt huvud. Så där kom huvudvärken tillbaka. Om det finns något som heter otursdag har jag haft en sådan dag....

Igår var en stor dag! Ett års sen jag blev moster till världens goaste charmkille! Mosters lilla älskling!


Pizza

Idag blir hemmagjord pizza till kvällsmat. Tisdagslyx! mums.. Ett bra avslut på dagen.
 
Imorgon står det lekdejt på schemat. En sväng på Öppna förskolan är givet. Annars ska födelsedagspresenter inhandlas till både mamma, syster och Miliam. Miliam behöver ha lite påfyllt i garderoben så hoppas plaggen nedan känns mjuka och sköna. Speciellt byxorna då de flesta brukar vara så "hårda" i matrialet. Förstår inte varför det ska vara så svårt och göra mjuka och sköna brallor. De ska ju kunna leka och busa utan att få skavsår i midjan. Ni får se mina köp imorgon om det blir några.. :) 

Hoppas ni får en trevlig kväll!


favoriter

Nya favoriter från Kappahl...1års present kanske?

T-shirts 99kr/st


Byxor/chinos 129kr/st. Mudd nertill is the shit!!!

mindre bra dag

Idag har varit en mindre bra dag....
Ibland måste man ha sådana dagar oxå. De är väldigt sällan dessa dagar dyker upp. Som tur är !

Tänk vad skönt det är när dessa dagar är förbi och man kan andas, glömma och gå vidare.


dagis

Idag fick jag det bekräftat, vi kommer inte få dagisplats där vi önskar i första hand. I karlstad råder det dagishysteri. Det finns för mycket barn och för få dagisplatser helt enkelt. Vi har fått en dagisplats lite längre bort än vad jag hade räknat med. Men i ett väldigt BRA område. Kollar man på kartan ligger området högst 1km bort från där vi bor nu, tyvärr finns det en älv längs hela Karlstad som förstör det hela. Jag måste varje morgon åka in till stan och över bron för att lämna Miliam på dagis. SUCK!!! 

Jag måste kolla upp det hela lite mer noggrant. Har jag tur finns det en cykelbro, dock ingen bilbro.  

Dagens PROBLEM!!!


RSS 2.0