Här får ni en "dagens". Ursäkta röran i ba...

img_3141 (MMS)

Här får ni en "dagens". Ursäkta röran i bakgrunden men jag var mitt uppe i tvätten. Ibland önskar jag att vi hade haft en egen städerska här hemma. Kanske låter jag lat men Fy sjutton vad mycket tid jag lägger på att städa. Något jag hellre skulle lägga på att leka med Miliam. Någon gång i framtiden ska jag ha en. Sen en sak till, idag har jag fått TVÅ glädjande besked. Jag är så glad att jag inte kan sluta le.


Pott-träningen är i full gång. Varje gång ...

img_3138 (MMS)

Pott-träningen är i full gång. Varje gång han lyckas hoppar vi av lycka båda två. Men det kan ta tid..... Hejja hejja!


Den senaste tiden har gått åt till att fun...

img_3111 (MMS)

Den senaste tiden har gått åt till att fundera på vad framtiden har att erbjuda. Vad vill vi göra? Ska jag plugga? Ska vi flytta? Ska vi bo kvar? Ska vi våga? Osv,osv... Jag o K är ganska impulsiva av oss. Oftast gör vi det som känns bra i stunden och tänker inte efter så mkt. Man måste våga misslyckas för att lyckas? Inte sant?


Ett snabbt hej innan familjen drar på hock...

img_3126 (MMS)

Ett snabbt hej innan familjen drar på hockey. Tröjan på bilden är en favorit i garderoben från lindex som jag fyndat för en 50-lapp. Älskar spetsen. Tjao!


Världens goaste unge som testar faffas bil.

img_3109 (MMS)

Världens goaste unge som testar faffas bil.


Vårväder

Hej alla godingar! Blir inte många inlägg när vår dator har kraschat. Blir inte lika enkelt att slänga iväg ett på ipaden. Förresten är det någon som vet om det finns någon app att göra enkla blogginlägg via? Blir tokig på detta! Idag var det kampanj på märket "love forever" på campadre. Fick mig en helt ljuvlig klänning med fina detaljer. Perfekt till sommarens alla kalas. När det är 80procent rabatt så gäller det att passa på:) annars rullar dagarna på. Miliam som aldrig blir krasslig (peppar,peppar) har haft feber i en dag. Vi är verkligen inte vana att ha en hängig snorig unge här hemma. Tack o lov har det gått över. Då får K istället samma baciller och ja det går runt här hemma. Jag hoppas jag slipper! Nu är jag långleeeedig vilket kommer bli helt ljuvligt. Speciellt när de har lovat toppen väder. Sen väntar jag ivrigt på brev från skatteverket. Jag har alltid haft oturen att få betala tusen lappar varje år men nu har jag en känsla av att jag istället kommer få tillbaka..... Så hoppas det kommer imorgon! Kram på er!

Vi är inne i en djungel. Tapet-Djungeln. M...

img_3095 (MMS)

Vi är inne i en djungel. Tapet-Djungeln. Men nu tror jag vi har bestämt oss för den här ovan i köket. K fick bestämma helt o hållet. Bra smak han har. :)


Umgås med ett gäng sköna tjejer. Glad i al...

img_3087 (MMS)

Umgås med ett gäng sköna tjejer. Glad i alla mina tjejer! En sak som är säker!


Den gående Lilla älsklingen som är så best...

img_3060 (MMS)

Den gående Lilla älsklingen som är så bestämd. Barnvagnar är visst till för latmaskar enligt Miliam.


Hej hemskt mkt hej

Idag blev en bra dag tillslut... Åkte till jobbet på möte imorse, ett väldigt bra sådant också. Sen tog jag en sväng om på intersports rea. Halva rea priset! Jag hann norpa åt mig några godingar jag länge spanat in. Sen slank även en varsin Adidas tröja med till K och Miliam. Hela kalaset gick inte ens på 700kr och jag räknade ut att allt skulle ha kostat 2700kr egentligen. KAP och jag börjar förstå att jag går under namnet fyndar drottningen nu. Hehe. Nu sover Miliam där uppe och vi har hunnit med en långpromenad och Miliam gick hela vägen från plantagen och hem. Jag blir så imponerad av hur jäkla duktig han är. Min älskade son! Inte en enda gång klagade han på att det var jobbigt och då ramlade han två gånger och skrapa upp knät. Stackare, Tur vi hade mumin plåster här hemma. Idag har vi även kommunicerat i meningar. Häftigt! Miliam berätta att han skulle visa plåstret för favorit kompisen A på dagis imorgon. Duktiga kille! Vi är så stolta över dig!

Jag har blivit mamma på riktigt! Nu är jag...

img_3040 (MMS)

Jag har blivit mamma på riktigt! Nu är jag ägare till dessa grymt sköna skor. 100% äkta ull och jag lär inte frysa om mina fötter. Jag har alltid tyckt dessa är ganska fula och en sko bara mammor över 40 äger. Men jag har ändrat uppfattning. Så himla praktiska! Annars har dagen varit en av de sämre på väldigt länge. Ska inte gå in på något här. Men alla har väl dåliga dagar ibland? Imorgon kommer bli en toppen dag, känner det på mig. K har nämligen lovat att storhandla, bara en sån sak? Han kanske har dåligt samvete över att han varit iväg tränat fyra timmar idag? Är det ens lagligt? Nu ska jag skåla med Cola i glaset. Har jag förresten berättat att jag skulle kunna leva på Coca Cola? Det är sant...


Nu har vi precis landat här hemma och K ha...

img_2161 (MMS)

Nu har vi precis landat här hemma och K har precis serverat mig ett glas vin. Att få krypa upp i soffan, i mjukiskläder med ett glas vin i handen är väldigt avkopplande. Det blir inte så mycket mer idag. Imorgon åker K iväg på lång bortamatch. Vi lär nog inte se varandra på hela dagen. Ja hockeyänka lär jag bli de närmaste två veckorna då kvalet drar igång imorgon. Men förstås väldigt KUL också.... Ha en fin kväll alla läsare som varje dag tittar in trots dålig uppdatering.


Alla borde ha en vän som Lina. Vilken gläd...

img_0700 (MMS)

Alla borde ha en vän som Lina. Vilken glädjespridare! Ett samtal och jag skrattar alltid. Kille som vinner hennes hjärta kommer garanterat få ett roligt liv, I promise!


Sitter i solväggen på jobbet. Har lunch oc...

img_3039 (MMS)

Sitter i solväggen på jobbet. Har lunch och det är ju så underbart väder ute. Idag är vanligtvis min lediga dag men pengar säger man inte nej till ;) hihi


RSS 2.0