Varit hos syster och fått en utväxt dit fä...

img_3235 (MMS)

Varit hos syster och fått en utväxt dit färgad. Låter kanske konstigt men en mörk färg i botten och koppar färg i topparna. Blev precis som jag hade tänkt mig. Så snyggt! Tack älskade sis.


Jag skulle aldrig ha sagt att vi klarade o...

img_3233 (MMS)

Jag skulle aldrig ha sagt att vi klarade oss från sjukdom. I fredags låg jag i magsjuka. Hela min ledig helg gick åt till att ligga nerbäddad i sängen. Så himla tråkigt! Jag som skulle iväg på äventyr....  Nu har jag varit iväg och storhandlat. Tråkigt men sjukt nödvändigt och framförallt skönt när det är gjort. Nu vill mannen att jag ska hoppa i säng. Bäst att lyda order. :) godnatt!


Tillbaka

Hej Alla Goa läsare! Även fast det inte blivit något inlägg på några veckor finns det ändå några stycken som kikar in. Kul att ni fortfarande hänger kvar och har tålamod. Jag har fått en allvarlig bloggsvacka. Det är Mycker fart och fläkt i mitt liv just nu. Vi har påbörjat altan bygget här hemma och det blir bra. Jag och K är fortfarande inte överens om vi ska ha inglasad eller ej? Hehe. K har varit i Sälen med ett stort grabb gäng hela förra helgen. Jag har haft ett gäng arvika-tjejer här på svenska björnstammen. Gör sköj!Vi har hängt med syster o familj på leklandet. Mamma har varit här och hälsat på. Haft en helg hos svärföräldrarna. Jobbat och även sökt lite utbildningar till hösten. Även om inget är klart (jag vet inte om jag vill plugga än) så känns det bra att ha fått iväg ansökningarna. Någon gång är det läge att plugga vidare. Jag är inte ens 23år men innan nästa barn kommer vill jag ändå ha fått mer klarhet vad framtiden har att erbjuda. Just nu är jag nöjd med livet. Ett barn , en sambo , ett hus, ett jobb... Men jag vill något mer! Fan alltså vad jag är luddig. Nu ska jag fortsätta kolla hockey med älskling. Vi har förresten haft spysjukan på besök. Stackars lilla Miliam. Tur han är ett barn som klarar det hela galant. 45 handdukar har jag fått tvätta. Spritat båda toaletterna och mig själv. Tror vi klarat oss! Tack för det! Sen har jag även fått min nya mobil. En vit iPhone 4S. Såååå snygg o fin. Har inte vågat använda den ännu då vill jag ha ett snyggt skal, kanske ett leopard eller ett rosa eller nä ett glittrigt. Något tjejigt ska det vara. Puss på er!

Koncentration när man ska måla. Imorse vak...

img_3147 (MMS)

Koncentration när man ska måla. Imorse vaknade jag av att Miliam sjöng "bä bä vita lamm" helt korrekt. Jag blev såklart imponerad för det är ingen sång varken jag eller K sjunger här hemma. Sen avslutade han sången med "hejja pappa, hejja pappa" Att han sedan lyckades få på youtube och min favorit låt är ju ett under.


Två saker jag lärt mig att rita. Puck o kl...

img_3146 (MMS)

Två saker jag lärt mig att rita. Puck o klubba. Något Miliam vill jag ska måla om o om igen....


Svårt att hitta någon roligare än killen p...

img_3069 (MMS)

Svårt att hitta någon roligare än killen på bilden. Tänk att man kan älska någon så sjukt mycket. Kärleken till ens barn är något som inte går att beskriva med ord  Idag har jag jobbat och sen har hela familjen varit inne till grannarna och bestämt hur vi ska göra med bygget av altanen. Så härligt att vi har fått så bra grannar. Nu ska jag slappa i soffan och snegla lite på BB, imorgon blir en toppen dag med besök av syster o son!


Skönaste frillan någonsin! Om ni vill fixa...

img_3097 (MMS)

Skönaste frillan någonsin! Om ni vill fixa en likadan är det Miliam ni ska gå till! Han gör den helt gratis. Och snabbt går det!


Kvällen har jag tillbringat med damen ovan...

img_1356 (MMS)

Kvällen har jag tillbringat med damen ovan. Både jag och Miliam blev utslängda då K skulle ha den årliga lagfesten hemma hos oss. Jag kom hem till ett undanplockat och ett riktigt välstädat hem. Har än så länge inte sett en endaste ölburk. Imponerande! Om jag ska vara ärlig ser det nästan mer städat ut nu än innan jag åkte. Hur det nu lyckas vara så?


RSS 2.0