Här får ni en bild till på det fina hemmet...

img_2096 (MMS)

Här får ni en bild till på det fina hemmet! Bordet har de gjort själva. Fantastiskt FINT! Nu ska jag tjata lite på K. Han borde kunna göra något liknande. :)


Vi har tillbringat helgen i sommarstugan !...

img_2097 (MMS)

Vi har tillbringat helgen i sommarstugan ! Helt underbart. Påväg hem blev det kalas för min minsta kusin. Hon fyllde sex år idag. Stort Grattis Elsa. Och ni ska bara veta vilket vackert hem min faster o familj bor i. (som ni ser på bilden) JA , jag är avundsjuk! ;)


Den här skitungen är finast i hela världen...

img_2087 (MMS)

Den här skitungen är finast i hela världen. Allt går så fort nu! Han är så duktig på ALLT! Nu har han börjat klättra upp i sin matstolen när han är hungrig. Sötnos! Sina egna sandaler får han på sig utan problem nu. Jag menar jag har inte längre en baby utan en liten MINI människa som håller på att upptäcka världen :)


Det har hänt !! Miliam har sagt en mening ...

img_2083 (MMS)

Det har hänt !! Miliam har sagt en mening med två ord och inte "titta där" för det har han sagt länge utan "tutte borta" haha Ja nu är det ungefär ett nytt ord om dagen. De går så fort snart blir han 18månader.


Titta , jag har fått min orkidé att blomma...

img_2060 (MMS)

Titta , jag har fått min orkidé att blomma om ! Tack syrran för tipset med en halv äggkopp vatten var tionde dag. Det funkade ju toppen ! Vi har precis haft grillkväll med syrran o hennes familj. Jises vad mat vi gjorde, men gott var det. Nu ska jag hoppa i säng. Hoppas på strålande sol imorgon. :)


Onsdag

Igår åkte vi till Örebro. Jag, Elin o våra små. Vi tog en spontan trip. Shoppade lite av varje. Men det var nog Elin som vann stor shoppingen igår och shoppade loss totalt. :)

Idag är det visst strååålande sol ute och bara den lille och stora pojken där uppe vaknar till liv ska vi packa in oss och åka mot mariebergsskogen och möta upp Jonna och hennes lille. Som jag inte träffat på evigheter. Så det blir trevligt! Jag är ju inne på min sista semestervecka nu så jag har lite paaaanik. Man vill ju hinna med så mkt som möjligt. Så därför har vi lite planer till helgen. Syster med familj kommer nog hit och kör grillkväll på lördag. Kanske att vi hinner med leklandet med di små också.

Förresten så funderar jag STARKT på att klicka hem ett par hunter stövlar. Någon som vet om det är sköna att gå i?


Måndag

Hej allihop!
Idag har jag och K fått känna på hur det är att ha tvillingar. Miliams kusin har varit här och underhållt oss. När det blev lunchdags åkte vi till ikea med TVÅ barn och käkade lunch. Både skötte sig exemplariskt. Godingar!
Jag erkänner att det är faktiskt inte är SÅ jobbigt med två barn, utan tvärtom riktigt kul. De har pratat , busat och kramat på varandra hela tiden. Sen när det var sovtajm la vi oss allihopa i dubbelsängen och de somnade på stört.

Nu har K varit på (hör o häpna) GOLFBANAN. Så nu är han äntligen hemma och har precis kört ett träningspass här ute i trädgården. Duktig pojk väl och varför får inte jag energi till att haka på? Nä jag är nöjd om jag tar mig till solariumet och får lite färg på kroppen som jag har gjort ikväll. Ja alla är vi väl olika.

Idag har spanat barnvagnar och jag tror jag har bestämt mig för vilken jag vill ha. Och för ett KAP pris så måste jag bara ha den. ÅÅÅÅÅÅÅH helst NU. Men K har sagt att vi faktiskt måste sälja den gamla först (ja jag kan väl inte annat än att hålla med) så nu sitter jag här och har lagt ut den på blocket. Hoppas någon där ute nappar. Det är alltså inte sulkyn vi ska sälja utan den andra.
Mamma/mormor har även varit på besök idag. Hon åker till USA i Oktober så jag har försökt skriva låååååång önskelista på allt jag vill ha medköpt. För det är ju tokbilligt där nere. Converse skor och ralph lauren kläder för vrak priser. Sen skulle jag vilja ha en ipad också ;) Vi får väl se.....


Pappan i huset lagar mat. Inte mer än rätt...

img_2065 (MMS)

Pappan i huset lagar mat. Inte mer än rättvist!!


Laddat ner en ny app till min iphone som g...

img_2056 (MMS)

Laddat ner en ny app till min iphone som gör bilderna lite mer "antika" i stilen. Tagit några bilder och det blir faktiskt SNYGGA kort. Som ni ser ovan. Idag fick vi besök av familjen Söderlund/Bäckman. Lite glass, lite snack och såklart lite kaffe. Barnen lekte ute tills regnet kom. K har även idag varit ute på golfbanan. Någon gång måste han väl bli trött ?! nu står det ny golfbag och ny driver på inköpslistan. Nya gardiner är visst inte prio ETT längre. Haha. NU middag!


film

Sådär... Efter att ha slumrat i soffan en timme under kvällen är jag nu piggare än vanligt. haha. K och Miliam har roat sig på egen hand medans jag sov. Kändes som det var behövligt att få sova någon timme. Imorgon har vi än så länge inget planerat. Jag har kollat lite barninredning till Miliams rum. Ska dubbelkolla med K vad han tycker. Det blir tema MOLN eller STJÄRNOR. Ljusblått eller grått. Det är många val som ska fattas. Det blir nog toppen vilket det än blir.
Nu tror jag det verkar som det blir filmtajm här hemma. K har fixat nya irene huss filmen. Bäst att avsluta här NU!

träskor

Precis suttit ute i solen och ätit grillat. Mumsigt! Efter en hel förmiddag med dassigt väder kom trots allt solen fram tillslut. För att dämpa mina shopping-nerver så har jag precis klickat hemma dessa godingar ?!
För ett helt otroligt skrämmande billigt pris kunde jag inte låta bli....
Om det blir hiss eller diss återstår att se. :)

Utkast: Juli 16, 2011

Hej!

Nu har vi äntligen kommit hem efter fem otroligt sköna dagar på kusten. Vi har ätit räkor, åkt båt, besökt kungshamn, slappat vid stranden och såklart badet i havet. Toppen dagar. Men som alltid borta bra men hemma bäääst !!

Idag har jag städat. Det blir fasiken lortigt även fast man inte är hemma ? Men nu är det påväg att bli kliniskt rent igen. Skönt! K är på golfbanan och spelar lite golf. Han har gått och blivit golftokig. Han har egentligen alltid spelat golf men nu är det visst roligare än någonsin?!
När han kommer hem blir det storhandling, en sväng till tippen och skänka bort lite kläder. Jag har för tok för mkt kläder som inte används så nu har jag rensat bort massor. Lite har jag lagt ut på tradera oxå. Kanske får man någonting sålt.

Bäst att göra sig KLAR! :D


En snabbt inlägg innan jag hoppa i säng. H...

img_1978 (MMS)

En snabbt inlägg innan jag hoppa i säng. Har glömt svara på en fråga jag fick i bloggen för ett tag sen. (förlåt för sent svar) Vi har iaf en Saab 93 kombi. Så nu fick du svar på det "Ella" :)


Mina två älsklingar tidigare idag. Imorgon...

img_2016 (MMS)

Mina två älsklingar tidigare idag. Imorgon åker vi hemåt och vi passar på att åka inom torp köpcentrum för lite shopping ! :)


Vi har det så jäkla bra här på kusten! Kan...

img_2015 (MMS)

Vi har det så jäkla bra här på kusten! Kanon väder och vi bor i en helt nyrenoverad stor lägenhet precis vid havet. Miliam är toknöjd över att se alla stora båtar. Inte det minsta gnällig eller ledsen. Vilken bebis! Miliam, om du bara visste vad vi älskar dig!


Äta korv med bröd är smarrigt ! Dagarna gå...

img_1991 (MMS)

Äta korv med bröd är smarrigt ! Dagarna går så fort. Vi sysselsätter oss med utelek så fort vädret tillåter.  Vi har haft sällskap av grannar, syster och såklart kompisar. Idag har K polerat bilen. ( Ja han är väldig pedantiskt när det kommer till bilen) så nu är den toksnygg igen. Finast på hela gatan om jag ska vara ärlig. Till veckan drar vi på semester till smögen. Och de har lovat kanon-fint väder hela veckan. Bra va ? :)


Jag har varit och fyndat på second hand. 2...

img_1985 (MMS)

Jag har varit och fyndat på second hand. 25 Kr styck är inte illa pinkat !


Jo vi lever ! Vi har bara semester och nju...

img_1923 (MMS)

Jo vi lever ! Vi har bara semester och njuuuter för fullt. Här har ni vår badkille.


RSS 2.0