Godingen på väg till Caroline tidigare ida...

img_1595 (MMS)

Godingen på väg till Caroline tidigare idag :)


Hejhopp

Efter lunch-tid fick vi besök av Elin och lille Leo. Barnen var tyvärr inte på topphumör. Men vi hann med någon timmes tjöt och lite kaffe på det. Självklart hade Elin köpt med två stora muffins som slank ner fortare än blixten. Lite ångest på det! Men det är väl några veckor kvar innan man ligger på beachen, eller? :) 

Nu blir det lite soffhäng och kanske någon bra film. Tips mottages gärna!

Måste berätta något som aldrig har hänt förrut..... Alltså detta är STORT! Ja Miliam lägger sig vid sjutiden, han får en flaska välling och slutligen nappen. Idag gjorde vi samma. Runt halv åtta hör vi ljud från Miliam i spjälsängen. Han ligger, sitter och pratar med sina gossedjur och är inte det minsta trött. Jag och K stod och tjuvkika och kunde knappt hålla oss för skratt. Så jäkla GOOO väl! När klockan närmade sig åtta hade han fortfarande inte somnat. Det var både skratt och prat från övervåningen. Runt halv nio var jag uppe och kikade , då låg han helt utmattad i spjälsängen och kramade nallen. Så sött! Hade det varit för en månad sen hade det varit tusen tårar. Men nu verkar det ha vänt. Vi har en kille som kan somna helt själv även fast han inte är trött?
Jag ger det en stor tumme upp!


Miliam testar sina nya bad-shorts. Miliam ...

img_1580 (MMS)

Miliam testar sina nya bad-shorts. Miliam ger dom toppbetyg!!! Bra köp om ni frågar mig.


Luddigt

Hallå!
Dagens sysslor i hemmet är helt klara. Miliam är på dagis och leker. Jag har lite egentid framför datorn med en kopp kaffe. Ganska så skönt om ni frågar mig. Egentligen är jag på jordens dåligaste humör. Jag är så fruktansvärt besviken, arg och ledsen. Allt på samma gång. Saker och ting har förändrats. Eller egentligen har det pågått ganska länge. Man kommer till en punkt i livet då man inte orkar ta mer skit. Man orkar inte offra så mycket tid för att inte få någonting tillbaka. Nu är det nog! Alla där ute, försök inte tro att alla vill er gott. Det finns människor eller egoister som bara tänker på sig själv. Tragiskt men väldigt sant! Jag vet, det är ingen idèe att hänga läpp för misstag man gjort. Man lär sig av sina misstag, inte sant? Samtidigt som det gör så ont i mig för all missad tid, som vi aldrig får igen. Tid, minnen som vi aldrig kommer få uppleva igen.
Förlåt för ett luddigt inlägg. Jag var bara tvungen. Jag vill varken hänga ut någon/några här. Men ibland kan några skrivande rader göra så mycket. Hoppas att ni får en fin dag i detta ganska så trista vädret. :)

snabbt

Som jag misstänkte kom lite tårar vid lämningen på dagis. Men så fort jag hade lämnat rummet med dagisfröken och barnen så blev tårarna snabbt till skratt istället. Lite som en "test" Stannar mamma om jag gråter lite.

Imorgon står det ledigt på mitt schema, men Miliam ska en kortis på dagis iaf. Lite för att det inte ska bli ett uppehåll igen. Egentligen hade det varit skönt med en förmiddag för oss själv , men jag får se det lite som behövlig "egentid". Kanske hinner jag både rensa ur Miliams garderob och min egen eller plantera om lite blommor?!

Nu har jag en tröttis här hemma som nästan halvsover på golvet. Bäst att göra i ordning lite välling och natta!


Här kommer kvällens bild på skrutten !

img_1552 (MMS)

Här kommer kvällens bild på skrutten !


Alltmöjligt

Dagen börjar lida mot sitt slut. Snacka om att pricka rätt helg att vara ledig på. Nu är min långledighet slut och det blir jobb hela veckan utom onsdag. Miliam ska tillbaka till dagis efter nästan två veckors uppehåll. (jäkla sjukdom) Jag funderar fortfarande på hur det kommer gå? Kanske någon tår eller så får jag en vinkade hand mot mig. Ja som sagt, det kan gå hursomhelst. Hoppas på det sistnämda. Annars skär det i mammahjärtat!
Idag har vi återigen grillat. Lite solsidan varning nu! Men det är så gott. Sen är det bäst att passa på så länge det är fint väder.Vi fick även besök av syster och Miliams lille kusin M. De har lekt på gården med diverse leksaker. Favoriten just nu är gräsklipparen. Billig leksak men ack så rolig.
Förresten ska jag träna imorgon på GYM. haha. Tur jag är ledig på onsdag för jag kommer nog ligga inne med jordens träningvärk. Håll en tumme för mig !

måndag

Idag står det ledigt på schemat för hela familjen. Därför ska det fixa och dolas med det mesta. Storhandling, ikea-besök och städ här hemma. Vädret ser ut och att bli lika fint som igår så lite färg på ben och ansikte ska ordnas. Annars har vi firat in påsken på bästa sätt. I torsdags premiär grillade vi här hemma, i fredags premiär grillade vi hos svärföräldrarna, i lördags blev vi lite barnlediga och åkte till Carl och Caroline. Det blev skratt, spel , vin och självklart GRILLNING. :) Igår hämtade vi hem den där lille godingen som vi hade saknat ihjäl oss efter. Han var lika glad och knappt märkt att mamma o pappa hade åkt på äventyr. :)



Nu sparkar vi igång dagen på bästa sätt = KAFFE!


Tuffingen igår ! Idag Ska jag in och jobba...

img_1525 (MMS)

Tuffingen igår ! Idag Ska jag in och jobba lite extra i stan. Superkul med lite miljöbyte. Vem tackar nej till 100% OB? :)


griffelfärg

Inom en snar framtid ska jag köpa hem griffel-färg och måla en liten yta i köket/hallen. Nästan ändå upp i taket ner till golvet. Där man kan skriva lite kom ihåg-saker och där Miliam kan skriva vad han vill. Istället för att  han ska gå och kladda på våra väggar. Kul med något som bryter av. Vi har ju hel vitt på nedervåningen så lite svart blir nog bra.



En bild som visar lite hur jag har tänkt det. Tror ni inte det blir snyggt?

..en vilja av stål

Glad påsk på er!

Vi är friska, eller nästan iaf. lite snoriga och så men inget värre.
Vilket härligt väder karlstad bjuder på idag och det bästa av allt är att de lovat såhär fint HELA helgen.
Jag, Miliam och K har tillbringat förmiddagen på bergvik. Handlat lite påskpresenter till oss själv. Ett bord och två stolar till framsidan, en vit fleece jacka till Miliam från POP. Halva priset. Hallå, vad tokbilligt! Blev ju billigare än på HM. Ja alla som är POP tokiga (typ Elin) Spring dit! Halva priset på massor av jackor, overall och sånt där.



Förresten måste skryta lite..... Miliam är världens skönaste unge. Vad har vi gjort för att få så "lätt" unge egentligen? Miliam hänger med på det mesta här, även på kvällar. När vi är borta somnar han oftast utan problem i någon säng eller soffa. Så gött att veta att man kan åka till kompisar/släktingar på kvällarna och veta att han sover lika bra där som hemma. Han är social och vill helst kramas och pussas med andra. Inte alls en sån där mammig bebis som skriker så fort jag går därifrån. Vilket jag tycker är otroligt skönt och ett extra plus.
Du är bäst Miliam!
Istället är han en bestämd liten kille som vet precis vad han vill. En vilja av stål och blir dyngsur om något inte går som han vill. Igår satt han en halv timme och försökte få på sig skorna och skrek hej vilt. Tyvärr gick det inte så bra. Men han försöker och snart fixar han det galant!

Ikväll blir det en glas vin på trädäcket med K. Underbaaaart!

Sötaste ungen! Finns inga ord i världen so...

img_1523 (MMS)

Sötaste ungen! Finns inga ord i världen som kan beskriva min kärlek till dig !


tips!

SÅ himla fina. Ska jag klicka? 39 kr från hm.?



trött jag bliiiiir

Ja en liten hälsning från mig till er läsare! Varning för att vara en liten bitterfitta!

Ja herregud. Vilket kaos. Det sista Miliam gjorde innan läggdags var att spy ner hela vår säng. Den luktar pyton och både täckena måste tvättas. Förresten hur tvättar man duntäcke? Måste googla detta!
Fan tycker så synd om min lille plutt. Tredje gången iår han får spysjukan. Men vad ska man göra? Bara att gilla läget. K har haft det två gånger iår och jag EN. Det känns lite som det är min tur att åka på det. Min bästa vän är handsprit. Har gått runt hela dagen och spritat varenda lite vrå här hemma. Nu ska banne mig alla bakterier bort från vårt hem. Jag kan nog sätta en tusen-lapp på att det är jag som ligger i fosterställning på toaletten inatt. Fan jag hatar spysjukan eller nä jag hatar att spy. Tur K är på bättringsvägen iaf....

Näää nu börjar jag må illa oxå. Spysjukan here I come!

Dålig uppdatering??? Jooo vi har nämligen ...

img_1517 (MMS)

Dålig uppdatering??? Jooo vi har nämligen fått denna äckliga spysjukan hit IGEN. Ärligt talat? Den förföljer oss. Hela dagen har gått åt till att sprita hela huset, ta hand om en sjukling och torkat spyor. Jag förväntar mig att jag ligger på toaletten inatt ! Vilket bakslag!!


Sm guld?

Ja en natt till utan min fina sambo och pojkvän. Känns faktiskt jävligt trist. Tur jag har en liten prins som gärna sover med sin mamma. Ja självklart sover Miliam i dubbelsängen med mig. Mys väl!
Det ser förresten ut som det blir SM guld här i Karlstad. Jävligt kul, synd bara att man inte kan gå ut och fira. Men kanske att man får se en repris nästa år. SNÄLLA Färjestad? Det orkar ni väl med...


Brittan spears

Veronica Maggio - Jag kommer

Veronica Maggio har gjort det igen. Jag är lite av en musik-nisse. Just nu spelas det en hel del av Brittans nya album. Någon som har lyssnat? om inte GÖR DET! Brittan blir man aldrig besviken av.
Förresten sommaren 09 när jag väntade lilleman så var jag och Linn och såg henne live. Vilken upplevelse. Fullsatt globen. En show utan dess like. Lätt värt varenda krona.


Vem älskar inte Britney?

Hälsar på K som blir kvar här en natt till...

img_1506 (MMS)

Hälsar på K som blir kvar här en natt till. Väldigt tråkigt. Men det kanske är bra och behövligt ?!  SM- final idag och Färjestad kan ta hem GULDET redan ikväll. Självklart kollar vi, eller jag kollar för Ks skull ;)


Jag inviger mina nya skor! Så jäkla bekväm...

img_1505 (MMS)

Jag inviger mina nya skor! Så jäkla bekväma så därför slank det ner ett par svarta oxå ;)


Fan fan Fan

Ja det som inte fick hända har hänt...

Älskade K fick självklart spysjukan och har spytt under hela kvällen igår och natten vilket resulterade i att jag hade en helt utslagen pojkvän med kramper. Ja då menar jag verkligen KRAMPER. Det var hemskt!
Jag fick nog när jag såg hur han såg ut idag klockan sju imorse. Direkt in på akuten och ja där ligger han fortfarande med dropp. Stackare! Det fanns varken vätska eller mat i hans kropp. Fy fan!
Han är på bättringsvägen och det är huvudsaken....

För att inte deppa ihop totalt här hemma så har jag självklart klickat hem lite kläder.




Vi saknar dig älskling!

Tjenna!

Herregud vilken dålig uppdatering. Men så går det när man är ledig och tillbringar dagarna tillsammans med vänner och familj. Tid till att sitta framför datorn har inte funnits. Helgen har iaf varit kanon bra. Synd bara att den går alldeles för fort.....
I fredags var jag en sån där jobbig, bitter flickvän. K fick hör både det ena och det andra om min garderob. Jag har knappt unnat mig några kläder alls den senaste tiden. Under 9 månader gravid köpte jag nog inte ett endaste plagg. Mycket av kläderna får mig att vilja spy. Nog om det. Jag fick iaf en shoppingrunda helt själv med Ks plånbok. Här snackar vi världens bästa pojkvän! Så alla killar där ute som vill muntra upp en bitter flickvän ge henne en shoppingrunda helst själv. Ja ni kan förstå att jag blev några plagg rikare. BÅde skor, jeans och några överdelar slank ner på min två timmars runda på stan. Sen hade K en nöjd flickvän hela helgen!

Idag har jag jobbat. K är tyvärr fortfarande lite halv krasslig. Att det aldrig vill ge sig. Dumma baciller!
Nu ska skrutten hoppa i säng! Sen ska jag ta hand om min sjukling.

Hoppas ni haft en bra dag!

Denna bild får avsluta dagen! Nu ska jag t...

img_1496 (MMS)

Denna bild får avsluta dagen! Nu ska jag titta på "en unge i Minuten" och fälla några tårar.


En härlig dag utomhus! Vilket sommarväder ...

img_1499 (MMS)

En härlig dag utomhus! Vilket sommarväder det varit. Fick besök av finaste Caroline vid lunchtid och vi satt utomhus i fem timmar. Alla barn på hela gatan var ute. Miliam sprang runt och härjade med de flesta. Jag är så tacksam att vi bor här!!


Coolingen !!

img_1489 (MMS)

Coolingen !!


Underbara barn! Nu sover de sött i varsin ...

img_1462 (MMS)

Underbara barn! Nu sover de sött i varsin säng.


Jag och K är hemma hos syster och är barnv...

img_1457 (MMS)

Jag och K är hemma hos syster och är barnvakter. Fullt ös !!!


sötunge

SÅDÄR, nu är jag lååååångledig. 
Fyra dagar som ska tillbringas med familjen. Åäh va underbart!

Fick en glad överraskning när jag kom hem. K och svärfar hade satt upp hyllor och skrivbordet på gästrummet och krokar på toaletten. Om det blev bra? Svar JAAAAAA. Ska visa bilder senare.
Nu är jag precis satt upp fötterna på soffbordet och ska ta min första tugga på chokladkakan. Det finns dagar som är bättre än andra. Idag är en sån dag. 


Såhär somnade Miliam förrut. Man får uppskatta stunderna de vill ligga och mysa.


 

Saknar denna godingen otroligt mkt !!

img_1439 (MMS)

Saknar denna godingen otroligt mkt !!


Mammas sjukling ! Allt kommer på en gång, ...

img_1443 (MMS)

Mammas sjukling ! Allt kommer på en gång, är det inte typiskt? Jag ska inte klaga för det finns alltid de som har det sämre. Men ibland blir man rätt trött på allt. Jag hoppas det snart vänder.....


heeeejjj

Som alla andra mornar så kollar vi "vakna md the voice". Miliam springer runt och lekar med köksredskapen och våra skor. Kanske blir det en skomakare eller kock av den där killen?
Idag är K hemma från jobbet. En muskel i ryggen som är paj. SÅ nu går han på stark smärtlindringen och ligger mest ner i soffan. Får varken köra bil eller lyfta Miliam. Ingen bra tajming men inget att göra åt.

Nu blir det frulle på Kaviar och sedan storhandling på willys.

GODMORGON!


fullt ös

En ledig dag. Kommer inte mer lägligt. Tyvärr är inte vädret på min sida men vad gör det? Jag och Miliam har en fullspäckad dag. En rolig dag med massa skoj.

Vi ska börja dagen med en promenad med grannen och hennes son. ( lika gammal som Miliam) Ska försöka hitta lite påsk-ris så vi kan få det lite påskigt här hemma. Påskliljorna är lika fina som förra veckan. Fyndade sex stycken för en tjugolapp. Fynd! Plantagen firade tjugo år. SÅ åk dit om ni vill ha billiga blommor!

Runt lunchtid blir det lite mammafika. Sju barn o sju mammor. Var ett tag sen jag såg alla sist så det blir skoj. De flesta har börjat jobba så det är inte lätt att få tid att ses.

I eftermiddag blir det kalas. Miliams farmor o farfar fyller år och det måste såklart firas. Tur Miliam är en lätt bebis som älskar dagar som är fulla med massa besök. En dag i soffan med sin mamma är ingen rolig dag tycker Miliam. Haha. Tur jag inte heller tycker om sådana dagar. Här gillar vi dagar med fullt ös. Har ni samma barn?



trollunge

Nu är det snart dax för dagis. När jag börjar klockan ett så lämnar jag honom vid tolv (innan vilan) Då är det bara att gå hand i hand in till vilorummet. Miliam går sedan själv in, lägger sig på en madrass brevid fröken och somnar. Är inte det helt otroligt? Tänk vad de lär sig! Jag blir nästan lite tårögd när jag tänker på det.

Såg någon Mohombi på "vakna med the voice" förra veckan ? Han är ju gryyyyyym! Coconut Tree är helt klart en godkänd låt från killen!




pappas pojk

En jobbhelg avklarad. Känns gött!

Miliam har lekt med sin pappa hela helgen. Eller nu ljög jag. I lördags fick han leka med sin moster och kusin. Vilket hade gått hur bra som helst. Ingen seperationsångest för hans del. Nä nä nä! Inte ens lite gnäll när jag lämnade honom. Efter jobbet i lördags åkte vi till mamma/mormor och Miliam fick träffa sin favorit-Mormor. Om han blev glad, helt tokig. Då fanns ingen mamma eller pappa i Miliams tankar bara MORMOR!


Miliam är inne i en pappa-period. Jag är den jobbiga mamman som man helst inte lyssnar på och gnäller lite extra för. Är inte det konstigt? Att en 1 åring testar sin mamma? Helst liggandes på golvet. Men för pappa K händer det inte alls. Jaja, jag inser att Miliam är pappas-pojk. Kanske går i perioder oxå? Snart kanske han blir extra mammig. Inte vet jag. Någon som har erfarenhet.


Mamma älskar dig!

Solen lyser med sin frånvaro! Vilket passa...

img_1437 (MMS)

Solen lyser med sin frånvaro! Vilket passar mig utmärkt. Jag jobbar nämligen hela helgen. Därför hoppar jag i säng nu och laddar med massa ny energi.


RSS 2.0