..en vilja av stål

Glad påsk på er!

Vi är friska, eller nästan iaf. lite snoriga och så men inget värre.
Vilket härligt väder karlstad bjuder på idag och det bästa av allt är att de lovat såhär fint HELA helgen.
Jag, Miliam och K har tillbringat förmiddagen på bergvik. Handlat lite påskpresenter till oss själv. Ett bord och två stolar till framsidan, en vit fleece jacka till Miliam från POP. Halva priset. Hallå, vad tokbilligt! Blev ju billigare än på HM. Ja alla som är POP tokiga (typ Elin) Spring dit! Halva priset på massor av jackor, overall och sånt där.



Förresten måste skryta lite..... Miliam är världens skönaste unge. Vad har vi gjort för att få så "lätt" unge egentligen? Miliam hänger med på det mesta här, även på kvällar. När vi är borta somnar han oftast utan problem i någon säng eller soffa. Så gött att veta att man kan åka till kompisar/släktingar på kvällarna och veta att han sover lika bra där som hemma. Han är social och vill helst kramas och pussas med andra. Inte alls en sån där mammig bebis som skriker så fort jag går därifrån. Vilket jag tycker är otroligt skönt och ett extra plus.
Du är bäst Miliam!
Istället är han en bestämd liten kille som vet precis vad han vill. En vilja av stål och blir dyngsur om något inte går som han vill. Igår satt han en halv timme och försökte få på sig skorna och skrek hej vilt. Tyvärr gick det inte så bra. Men han försöker och snart fixar han det galant!

Ikväll blir det en glas vin på trädäcket med K. Underbaaaart!

Kommentarer
Postat av: elin

Haha söt du är ;P Jag var faktiskt in på POP och kollade men hittade ju inget :/

2011-04-23 @ 09:00:59
URL: http://jagochbebismagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0