personalmöte

Personalmöte - check!

Fick ta med mig Miliam imorse. Kändes lite halvt onödigt att åka till dagis o lämna han där för en timmes morgonmöte. Tur youtube finns på mobilen så han kan roa sig med hockeyklipp och lite kalle anka. Efter det skulle Miliam prompt in till Stadium ( han gillar sportbutiker) Där fick han se massa puckar i mini storlek. Självklart fick de hänga med hem. Och innan vi tog oss ut från affären fick han både se hockeyklubbor och skridskor som han självklart ville ha med hem. Jag lämnade affären med en skrikande unge under armen. Roligt det där!!!!

Nu ska vi åka in till stan och luncha med syster o son. Sen ska jag iväg och köpa bets-färg för att börja måla. Heja, heja... Känns faktiskt lite halv jobbigt om jag ska vara ärlig. Kan det bli söndag så den där väggen är uppe någon gång. Vi har inte ens hunnit börja men vill redan att det ska bli klart. Ni hör vilken motivation jag har!


Nu åker vi på lite roligheter ist!!!


byggplats

Som vanligt är det fullt ös här hemma. Jag har jobbat varje dag sen i tisdags och känner mig lite halvt slut i skallen. Sen har det varit 1 advent vilket har innefattat en hel del städning här hemma. Samtidigt som man har en unge som h helst av allt tömmer ut leksaks lådan och tar fram hockeyklubban och skjuter alla miljoner klossor över golvet. Fan alltså, han är en hockeypojk ut till fingerspetsen och det finns faktiskt inget annat än hockey i Miliams huvud.

I lördags tog jag och Angelica en spontan bar-runda här i kd. Så himla trevligt var det. Kan bero på att Agge har samma torra o RÅA humor som mig. :) Haha. Smutta på ett glas vin med fint sällskap var precis vad jag behövde efter en hektisk dag på jobbet.

Igår besökt vi min Mamma efter Ks match. Lika mysigt som alltid, synd bara att det blev en kortis. Men kommer fler gånger... Här hemma håller vi på att planera inför helgen. K kommer nämligen bygga en panel vägg i vardagsrummet. Kommer bli sjukt bra när det blir klart. Men just nu känns det långt bort. Jag hatar att bo på en BYGGPLATS. Nog om det! Nu hoppar jag i säng med världens bästa sambo, pojkvän!!!


Köpte ny väst häromdagen och den blev en s...

img_2626 (MMS)

Köpte ny väst häromdagen och den blev en stor favorit i min garderob. Nu ska jag mysa med mannen i mitt liv framför tvn. Återkommer när jag har tid, lust o ork!!!!


Vilken vecka!

....Den har bara sprungit iväg och vad vi har hunnit med massa roliga saker. I söndags var det ju som alla vet Farsdag och det skulle vi ju självklart fira. K fick både Zlatan-boken och en middag ala Lisa. Tror den var uppskattad , kanske mest boken då han hela söndagen var helt okontaktbar. Tror inte han sa något på tre timmar. Det var nästan så jag ångra mig att jag köpte denna (jävla) boken. haha 

I tisdags fick vi besök av Carro, lite kaffe och lite skvaller är en helt okej tisdag. Vi rava oss faktiskt ut på en promenad i friska luften ner till udden också. På kvällen åkte jag på auktion med Elin och OJ vad vi fyndade mkt fint. Kommer bli lite av vår tisdags-tradition i fortsättningen... Eller? :)

Sen har jag ju jobbat en massa. Till och med idag på min egentliga lediga fredag. Men vem säger nej till lite extra klirr i plånboken? Det behövs alltid!!

Nu sitter Miliam här bredvid och äter lite russin. Bara K kommer hem ska vi börja fredagsmyset. Blir faktiskt Hot-dogs till kvällsmat, kanske inte riktigt sådär fin fredagsmat man egentligen skulle vilja ha men det är så jäkla gott så jag skulle kunna äta så mkt att jag sprack. Jag får ofta dille på något och nu är det faktiskt hot-dogs. 


Imorgon ska vi tillbringa dagen på Bergvik då det är någon slags barn-dag? Karuseller och fiskedamm kommer nog bli uppskattat av Miliam. Sen blir det middag hos svärföräldrarna och sen ska jag faktiskt ut på kvällen. Känns inte som jag varit ute på år och dar så nu sitter jag på det där vanliga klädproblemet. Vad fan ska jag ha på mig?

Den här bilden tog jag när jag var ute och...

img_2409 (MMS)

Den här bilden tog jag när jag var ute och gick senast. På bilden ska det vara ett rådjur någonstans men jag hittar det inte. Haha. Ikväll har jag myst med mina grabbar. K kom hem sent igår så jag låg visst och sov. Imorse åkte jag direkt till jobbet så ja, vi har gått om varandra. Så ikväll har vi myst lite extra. Nu sitter jag här och skissar på en text. Något som fortfarande är hemligt! Känner att jag har många hemligheter nu men det måste man få ha ibland. :) nu ska jag hoppa i säng. Trött tjej som ska upp och jobba imorgon.  Natti!                 Ps : Tjejerna i Arvika, jag  hoppas ni får en toppen kväll. Är så ledsen att jag inte kunde vara med er ikväll. Men nästa gång lovar jag att komma!!


fredag

Miliam har precis åkt och jag har fått slängpussar och vanliga pussar på mig. En och två kramar sen var han redo att åka. Både favorit nallen, kudden och hockeyklubban var såklart med. En nöjd kille som kommer få ha fredagsmys med sin farmor och farfar är inte fy skam det heller. Jobbigt för mig som inte kommer få tillbringa kvällen med han. Inatt kommer K äntligen hem. Som jag längtar. Den här veckan har gått ganska segt om man jämnför med de andra veckorna. Men snart är han hemma och allt är som vanligt igen...

Nu ska jag börja göra mig klar för en kväll på jobbet. Hoppas ni andra för en mysig fredagskväll!



spontan besök

Snart kommer Miliams farmor o farfar och hämtar upp han. Idag ska han nämligen få vara där medans jag jobbar. K är fortfarande borta på jobb och åker direkt till hans match ikväll och kommer nog inte hem förrän sent inatt. Så ingen fredagsmys här inte... Får ta igen det på lördag istället.

Igår fick jag spontan besök av Angelica. Så himla mysigt att bara umgås i soffan med Cola och god mat. Vi gjorde upp lite planer som kommer ske i December. Kul , kul! VAD det är, är fortfarande hemligt.

Syrran tipsade  mig häromdagen om geggamojas hemsida och ja det blev ett farligt"jag vill ha"- begär. Så nu sitter jag här och överlägger om jag inte ska klicka hem lite. Kommer i vilket fall inte bli GRATIS!

min mamma är bäst

Pratade precis med min mamma och blev nästan full i skratt. Haha, min mamma och hennes gubbe är så sjukt impulsiva. De har precis kommit hem från en 2 veckors semester i USA. Nu åker de till Sthlm under helgen och sen direkt till Tyskland för att köpa husbil. Jag frågade lite om när de kommer komma hem och får som svar " Nej men det vet vi inte än. haha"  
Ja vad ska man säga. Jag hoppas jag får hälften av deras energi när jag blir äldre.
Mamma hade även hunnit med en trip till Norge och inhandlad 9 paket blöjor, ja hon hade rättare sagt handlat upp alla blöjor i rätt storlek till sina barnbarn. Det tackar vi för!


Skulle egentligen ha hunnit städa lite här hemma men jag orkar faktiskt inte. Det lockar mer att lägga sig bredvid min lilla son och kolla på tvn. Miliam har varit lite små krasslig under kvällen så jag hoppas han är piggare imorgon.

Och inte att förglömma, Tack Jonna för idag och promenaden. Kul att vi äntligen fick till en liten dejt mitt uppe i flytten.


En bild från Sthlm. Här ser ni hur Jäkla rött mitt hår är egentligen.. Eller VAR!

Redo


Redo för jobb. En dag på jobb och en dag ledigt. Det är faktiskt lagomt. Imorgon ska Miliam få en liten sprut på BVC. Vi håller tummarna för att vi ska slippa den där febern även denna gång.

Jag har börjat leta julinredning och i år ska det faktiskt bli kul att pynta huset. Ifjol flyttade vi in mitt i julrushen. Vi var glada att vi hann få upp gardiner i alla rum. I år blir det annorlunda och även en julgran ska inhandlas, I PLAST! Jag vägrar ha massa barr.


Mammas lilla älskling! Ikväll har jag rens...

img_2548 (MMS)

Mammas lilla älskling! Ikväll har jag rensat en garderob av tre. Jag har att göra. Nu ska det slängas och säljas. Jag har så mkt kläder så jag har inte ens plats med hälften. Till helgen ska jag dra med mig K tillIkea för att kolla ut en stor garderob. Enda kravet : den ska vara STOR!!!


tålamod köpes?

Helgen har gått i familjemys. Man kan säga att vi gjort allt Miliam tycker är skoj. Både jag o K har varit ledig i tre dagar på raken. Vilket inte händer mer än en gång per år .. typ!

På lördag tog vi med syster o familj på leklandet. Oj så roligt det var även fast man var förälder. Tror faktiskt att vi hade lika roligt som Miliam hade. Sen kan jag stolt meddela att Miliam åkte frittfall både med mig o K. Det tycker jag var modigt för en som inte ens fyllt två år.

Nu är det natten för Miliam och det har varit en helvetes dag. Får man kalla det så? Jag hoppas och tror att varje förälder någon gång har en sådan dag. Miliam har varken lyssnat eller gjort något av det jag har sagt idag. Vilket jävla trots barn han varit idag. Jag har tappat tålamodet sisådär hundra gånger och nu sitter jag här med ett dåligt samvete. Dagens ord har varit "AJAJAJAJ" och det är nog det ordet som vi alla tycker minst om att säga.

Jag beundrar verkligen alla ensamstående mammor där ute. Att ni orkar med vardagen? Det är tredje veckan K är borta på jobb och jag håller redan på att bli knäpp. Jag tror och hoppas att det blir bättre.....
Nu ska jag faktiskt sätta mig på rumpan i soffan och kolla på tv. Andas och lämna denna dagen bakom mig.

Sen sitter jag på fel dator så någon bild kan jag inte heller lägga upp....Inte många rätt nu!!

Fina mage ! Ja som ni ser har vi haft besö...

img_2523 (MMS)

Fina mage ! Ja som ni ser har vi haft besök under kvällen av Carro o Carl. Väldigt trevligt! Vi käkade tacos och såg på idol som resten av Sveriges befolkning. Imorgon styr vi leklandet med vår lilla goding. Tror det kommer bli kanon!


Vaken än. Suck! Upptäckte en leverfläck me...

img_2432 (MMS)

Vaken än. Suck! Upptäckte en leverfläck mellan brösten i dushen förut men insåg ganska snabbt att det var en choklad fläck. Jag som precis glömt att jag käkade den där chokladbiten till lunch. Jaja...  Miliam är söt på bilden..... Och långhårig. Godnatt igen!


natti

Har haft bättre dagar. Jag är helt slut efter ett kvällpass. Idag ska jag verkligen ta mig i kragen och lägga mig i tid. Jag är duktig på att sitta uppe till tolv , halv ett på nätterna. Speciellt när man är själv. Någon mer som gillar att städa på kvällen? Jag gör det och kanske är det för att dammet syns mindre?

Nu ska jag faktiskt äta upp min tunnbrödsrulle och hoppa i säng. Förresten, jag har blivit beroende av tunnbröd. Hade jag inte visst säkert så hade varit säker på att jag var på smällen. Men så är inte fallet.

Natti!


jacka

Har precis klickat hem en ny jacka till K. Det fick bli en blå dunjacka (glansig) Oj vad han kommer bli snygg. Miliam har ju en glansig blå dunjacka. Så det kommer matcha bra ihop i vinter. Jag själv har tänkt mig en svart lång dunjacka. Gärna glansig. Så ja vi kommer bli den glansiga familjen i vinter. Men hur snyggt är det inte?!







toppen dag

Vilken mysdag det blev. Självklart hade ju mamma med sig massa presenter från USA. Oj, att hon ens fick plats med allt. Favoriterna blev ju självklart converse skorna. Miliam fick ett par låga svart och jag fick mig ett par höga vita. Toppen då mina nuvarande vita är sönder. K fick golfskor o golfkeps. Något nöjd pojkvän. Sen var det smink, märkes t-shirtar till både mig och Miliam. Så jag är mer än nöjd. Tack Mamma för allt!

Nu ska jag rensa garderoben och kläder ska läggas ut till försäljning. Jag är trött på att ha en överfull garderob med kläder jag inte ens använder. Nu ska det bort!


Mkt nöjd med nya t-shirten!!!

tiden springer iväg..

Tiden går fort när man har roligt..

Under förmiddagen har jag försökte roa en uttråkad unge samtidigt som jag försökt städa bort det värsta. Det är inte alltid lätt. Men efter några timmar så ser det ändå skapligt ut här hemma. När Miliam sov lite middag så passade jag på att ringa till Caroline. Ja det slutade med att vi pratade bort några timmar. Jag satt fortfarande i telefonen när jag hörde Miliam knalla uppe på över våningen. Ja det blir lätt så när man pratar o pratar. Tiden springer iväg. Nu sitter jag med kaffe koppen i högsta hugg och ska försöka hoppa in i dushen. Vi får se hur det går med en unge som älskar vatten. Oftast brukar han tillslut joina mig i dushen.



Här har ni beviset på att han är den skönaste ungen jag känner.  

RSS 2.0