fredagsmyyys

Fredagsmyyyyyset pågår här hemma. Både jag och K ligger halv slöa i soffan med en godispåse. Köpte sjukt billigt godis på Ica maxi förrut. Det var så billigt att jag inte kunde motstå. (Egentligen får jag inte äta godis) Men kunde inte låta bli.


Idag har jag även varit på Sats och fått ett träningschema att följa plus instruktioner i gymmet. Gött att kunna ha ett program att gå efter. Mkt rumpa och mage kommer det bli. Inte mig emot. Jag vet inte men jag har gått och blivit ett litet träningsfreak. Är jag inte på gymmet så är jag ute och går eller springer här hemma. Dricker ingen cola utan 4liter vatten om dagen. Och mina vänner, det ger resultat. Man märker att kroppen blir piggare och att man orkar med mer. Kan ni fatta att det tog mig ungefär fyra år och inse att jag behöver ha träning i mitt liv för att bli en piggare människa?! Jag skakar på huvudet och förstår inte hur jag kunde vara så jäkla lat och inte ta tag i det lite snabbare. Men nu är jag här med ett ljuvligt träningskort i min hand och jag är så glad.

Sen har jag och K pysslat med en liten hemlis här hemma idag. Förhoppningsvis sker en förändring inom en snar framtid. :)


Ett inlägg från nya appen

Blogg.se har ju som alla vet fått en ny app som gör det möjligt att blogga från sin iphone utan MMS inlägg. Än så länge verkar den kanonbra. Idag har hela familjen haft mysfrukost på kaviar, tagit en långpromenad till leksaksaffären och köpt en hund med koppel till Miliam som är älskar att leka med. Det är en Totte-hund från märket Brio. Tips till alla föräldrar som har hundtokiga barn. Nu ska jag fortsätta vara lite social med min kära svärfar.


hej från oss

Ett hej från svärföräldrarna!

Just nu sitter vi hos dom och väntar på att de ska komma hem från sjukhuset. Farbror Jeppe har opererat bort halsmandlarna idag. Stackarn. Hoppas han är lite pigg sen när de alla kommer hem.

Annars vad har hänt? Jo K är hemma och är pappaledig nu och en månad framöver. Sjukt skönt att ha familjemys nästan varje dag. Det är en lyx som vi inte varit bortskämda med på sistonde. Sen kan jag stolt meddela att jag gjorde mitt FÖRSTA step-pass på sats igår. Det var grymt! Jag varmt rekomendera er alla att börja träna. Man blir tusen gånger piggare och får en energi-kick som jag inte trodde var möjligt innan. Att vågen redan visar -3kg gör ju inte att man känner sig sjukt nöjd med sig själv. Eller om inte annat nöjdare med sin kropp.

Nu ska vi fortsätta busa här hemma hos Miliams farmor o farfar. Hoppas de kommer hem snart så vi får lite sällskap. Pappan är såklart på träning och kommer väl också trilla in genom dörren snart. 


tjing tjing!

Vi har en bestämd liten kille här hemma nu...

img_1550 (MMS)

Vi har en bestämd liten kille här hemma nuförtiden. Hoppas inte han blir lika envis som sin mamma bara ;) Miliam somnade gott bara han hade fått pussar av sin mormor. Vi andra i hushållet har legat ute i jacuzzin med ett glas vin i handen. Det kallas avkoppling! Nu ska jag krypa ner bredvid finaste sonen. Tomt utan K men imorgon kommer han hem.


hos bästa mamma

Vi är hos mamma/mormor nu. Fått god kycklinggryta serverat och ikväll blir det RÄKOR. Mums!
Här blir man bortskämd som alltid. Man har det för bra ibland. Nu i skrivande stund är mamma ute och går med Miliam. Jag var lat och ligger och tar det lite lugnt i soffan istället.

I torsdags började utförsäljningen av JC i Karlstad. 70% på ALLT. Jag var där och trängdes. Kom hem med tre par jeans till K, ett par till mig själv och två jeans skjortor till K. Hela kalaset för under 2000. Det kallar jag billigt!!
Var även där idag en snabbis och köpte en t-shirt och ett par jeans till K. Jag vet inte men jag själv skulle kalla mig för världens gulligaste flickvän. Eller som K sa "Va skön du är" haha. Han är för rolig.


Nu ska jag spana lite kläder på Nelly. Jag är grymt sugen på att byta ut min fina Odd molly jacka till en NYARE! Helst vit. Hoppas K tycker jag är värd det.

Jag BOR numera i mina harem-byxor från Vil...

img_2331 (MMS)

Jag BOR numera i mina harem-byxor från Vila som jag fyndade för femtiolappen. Spring o köp!


Dessa söts uggs fick följa med oss hem ida...

img_2346 (MMS)

Dessa söts uggs fick följa med oss hem idag. Miliam måste ju matcha sin mamma i höst ;) Pappa K är på träningsläger hela helgen så imorgon åker vi till mamma/mormor och blir bortskämda. Mysigt!  Ikväll har vi hängt hemma hos syster o familj. Fick fajitas serverat utan att behöva röra en fena. Snacka om lyx. Sen att jag glömde iphonen på bil taket när vi var på bergvik och handlade kanske är ett tecken på att jag har häcken full. Syrran tyckte jag borde börja i terapi och lugna nerverna. Haha. Jag slutar aldrig förvånas. Dagen kunde ha slutat i kaos men tydligen ville ingen ha en gratis iphone så den låg så snällt kvar på taket efter en timmes handling. Tack för det! :)


Kortet är mitt !!! :) nu kör vi i ett år f...

img_2344 (MMS)

Kortet är mitt !!! :) nu kör vi i ett år framöver!


Morgonpromenad är ett måste innan frukost.

img_2298 (MMS)

Morgonpromenad är ett måste innan frukost.


möte gånger 3

Hej hopp!

Herreguuuuud vad jag har många bollar i luften. Puh! Idag har jag avverkat mitt tredje möte för denna veckan. Ett väldigt bra möte och vi har bestämt oss för att ett dagisbyte kommer ske i årskiftet. Lite snyft är det men samtidigt kommer det i slutändan bli kanonbra. Det är jag säker på.
 
I måndags var vi på föräldramöte på vårt nuvarande dagis, självklart kunde jag inte hålla tårarna borta. Jag kan meddela er alla att jag nuförtiden bölar för minsta lilla. Snacka om att gå från en tjej som ALDRIG gråter till att få barn och bli en känslosam mamma. Ja så kan det gå. 

Igår var jag på träningsmöte. Hej var det går undan! På fredag skriver jag ett års tränings-kontrakt med SATS. Jag är så jäkla glad att jag tar tag i detta. Äntligen! Jag hoppas att jag slipper skämmas i vassen nästa år.

Nu ska jag umgås med min man! Tjaa!

Lillfisen som hjälpte pappa att klippa grä...

img_2228 (MMS)

Lillfisen som hjälpte pappa att klippa gräset för någon månad sen. Ser ni stig-helmer looken? Söt väl. Haha. Dagarna rullar på och jobbar vi inte så umgås vi med fina vänner. Ibland måste man kunna skjuta upp tvätten och städningen lite och det är precis vad vi har gjort de senaste dagarna. Helt underbart! Till veckan är det föräldramöte, informationsmöte och träningsmöte. Ja ni hörde rätt om det sista. På tisdag blir jag ett gymkort rikare. Kääääänns så jävla gött.


Miliam fick ett par höst-skor häromdagen a...

img_2290 (MMS)

Miliam fick ett par höst-skor häromdagen av sin farmor o farfar. Ett par enkla, snygga kavat skor! En bra dagis sko!


Jag älskar dig Lill tjockisen !! ;) kliy U...

img_2280 (MMS)

Jag älskar dig Lill tjockisen !! ;) kliy Ulodz


myskväll

Igår var vi hos svärföräldrarna och åt god mat. Miliam fick ha fredagsmys och somnade inte förrän klockan var nio. Men vad gör det när det är fredag och vi alla är lediga? Ingenting..

Idag har jag gått o gått och återigen GÅTT. Det blir mkt roligare att gå när man har en rejäl och lättkörd vagn. Den gör det tusen gånger roligare att gå. haha. På stan hade jag bestämt dejt med fina Lisa. Vi fick oss en kaffe i solen tillsammans med syster o son. Sen fick man se Elin, Micke o Leo lite snabbt också. :) Så trevligt!

K har varit hemma o städat. Han ska nämligen ha grabbkväll här ikväll. Jag o Miliam flyr till Syster där mamma/mormor sitter barnvakt. Blir en myskväll med världens bästa mamma. Precis vad jag behöver. Hon är för bra min mamma.

Ny barnvagn - check. Det fick bli en spril...

img_2277 (MMS)

Ny barnvagn - check. Det fick bli en sprillans ny Urban jungle. Så himla skön att köra. Efter en långpromenad är jag mer än nöjd. Jag är helt fast i denna vagn och förstår inte hur jag kunde ha köpt någon annan. Vill ni ha en rejäl, lättkörd vagn som inte tar allt för stor plats kan jag varmt rekommendera denna. Kostar lite men helt klart värt pengarna. Vi fick iof våran för ett KANON pris. :)


besöksrekord IGEN

Ungen lämnad på dagis. Kände redan förut när jag pratade med fröknarna att det började svida bakom ögonlocket. Vägen hem fällde jag en och en annan tår. Fan alltså, jag kommer sakna det. Igår kom två av fröknarna in på mitt jobb och pratade. De är så goa. Ja om någon av er skulle läsa detta (vilket jag absolut inte tror) SÅ tycker vi om ER. Miliam är så trygg med er och ni gör världens bästa jobb! Glöm aldrig det! 


Nu är det dax att knyta på sig joggingskorna och gå mot jobbet. Efter jobbet blir det en personal-träff med personalen från stan och såklart Bergvik. Kul att få träffa alla igen. Ett glas vin och lite mat passar utmärkt efter TIO dagars jobb. Ikväll klockan 20.15 går jag på ledigt.


Sen att jag slog något slags besöksrekord igår är ju alltid kul. Tack allihopa för det!
Ni som läser för gärna lämna en kommentar :)


glatt besked

Trots dagen igår kom ett väldigt glatt besked på posten. Vi har fått NY dagisplats. De ska byggas dagis här bredvid oss. Precis nere vid gatan. Det bästa av allt att det ska stå klart redan i dec 2011-jan 2012. Samtidigt som vi måste tänka på att vi faktiskt spar tid och pengar genom att byta dagisplats så känns det även lite sorgligt. Vi trivs så BRA, alla fröknar, alla barnen, hela dagiset, allt är toppen. Jag kommer säkert gråta EN SKVÄTT.

Men just nu får vi tänka på alla fördelar.
-Vi slipper ha två bilar
-Vi spar tid. Det tar en halvtimme att hämta Miliam från dagis i dagsläge.
-Vi spar pengar.
-Miliam kommer få gå på samma dagis som alla barn på gatan.

Om två veckor ska vi iväg på informations-möte. Förhoppningsvis kommer allt kännas toppen efter det!


fruktansvärt

Igår var en hemsk dag för hockey-Sverige. Landslags-målvakten Stefan Liv och nästan hela hockeylaget Lokomotiv omkom i en flygkrasch i Ryssland. Självklart kan jag inte låta bli att tänka på hans familj, hans två små barn och hans nyblivna fru. Igår hade jag gåshud så fort jag tänkte på händelsen. Jag har nog inte riktigt fattat det än! Sjuukt är det!

balklänningen

GODMORGON!

Både jag och K slocknade innan elva igårkväll (vi brukar annars ha en dåliga ovana att ligga och kolla på tv alldeles för länge). Så idag känner jag mig fit for fight igen. Springskorna är torkade och rena efter springturen i måndags. De väntar på att få komma till användning senare. Fan jag har blivit en seriös springare! FÖRHOPPNINGSVIS håller det i sig. Man måste ha MÅL i livet. Jag har tio MÅL som ska vara fixade inom fem år. Ett av dom är ju självklart det där med träningen och vikten ( Och jag veeeeet, många tycker redan jag är smal och bla bla bla) Men det handlar om att man själv ska trivas, heller hur? Jag väger lite mindre än när jag blev gravid, så alla gravidkilo har jag redan tappat. Vilket jag gjorde två månader efter Miliam pluppade ut. Sjukt egentligen men amningen gjorde så att allt bara rasade av. Där kan man snacka om bra bantning. Målet är att komma i balklänningen. Jag säljer den inte om jag inte lyckas komma i den. Envis? Jag VEEET.. :)

Sådär nu har jag skrivit av mig lite av mina tankar en vanlig onsdags morgon!


plaggen

En dag UTAN att jag tagit någon springtur. Det känns konstigt när man varit i farten några dagar. Men ibland behöver musklerna vila och idag fick det bli en sån dag. En kort promenad med Elin fick det bli efter jobbe iaft. Annars har jag gått som en städtant här hemma och städat varenda liten vrå. Puh!




Här kommer lite av plaggen jag berättade om häromdagen!






Miliam- stil alltihop!!!

....

Hej o hallå!

Som ni vet har jag jobbat sen i tisdags förra veckan. Nu återstår bara några ynka arbetsdagar kvar tills jag är långledig. Tjoho! Jag kommer vara slutkörd på torsdagkväll. Fredag kommer jag förmodligen sova bort ;)

Helgen har gått fort (som alltid när man jobbar) Vi har hunnit mysa en sväng hos syster och i söndags var det hockeydags. Hemmapremiär för pappa K och självklart satt vi på läktaren. Miliam skötte sig exemplariskt som alltid. Sen kan jag ju berätta att jag har blivit ett litet träningsfreak (?) Jag GÅR till jobbet och springer hem. Så jäkla skönt! Man blir tusen gånger piggare. I slutet av denna månaden kommer även ett gymkort bli MITT.

Dessa extra kilona ska helt BORT. Fem kilo minus ska vågen visa innan jag är nöjd.!! :)


Kram på er!  

RSS 2.0