Jag är tacksam.

Ja för det är precis vad jag är. Tacksam över allt fint vi fått av våra nära o kära i jul. Julen är förbi och innerst inne är jag GLAD för det. Denna julen har jag stress-köpt alla julklappar in i det sista. Måste bli skärpning nästa år. På självaste julafton kunde man dra en lättnande suck för att man äntligen hann köpa alla julklappar och att alla blev nöjda. Miliam fick helt klart MEST paket och nu är frågan hur i helsike vi ska få plats med alla leksaker? En tur till ikea och hitta bra förvaring är nästa projekt! Eller köpa större hus. haha.

På självaste juldagen fick jag tillbringa lite tid med mina underbara vänner från A-a. Det var helt klart ett bra avslut på en härlig jul!


Är det någon mer än jag som går under namnet "fyndaren" ? Jag är lite av en expert att hitta billiga plagg på reor. Egentligen hatar jag att trängas bland folk men några guldkorn har jag hittat under mellandagsrean. En ny vinterjacka - 150 spänn. Det kallar jag fynd?! :)


Mina killar har klätt granen. Och visst bl...

img_2739 (MMS)

Mina killar har klätt granen. Och visst blev det bra? Jag är riktigt nöjd! Imorgon är det julafton och vi ska börja förmiddagen hos svärföräldrarna för att senare bege oss hem till min mamma. Kommer bli en mysig dag. Mammas julmat slår ju det mesta! Finns faktiskt ingen som gör så god mat som henne. Hoppas jag ärver hennes matkunskaper en vacker dag. Nu blir det film mys i sängen!


En kväll för sig själv.

Ja precis som överskriften har jag en kväll helt för mig själv. Miliam sover och K är hos några kompisar och kollar hockey. Jag passar på att lägga fötterna på bordet och slappa riktigt mkt. Efter en jobbdag och en kväll på bergvik är jag helt slut. Ikväll fick jag klart alla jukklappar och några julfynd till mig själv. Typ en kavaj och lite julpynt. Kap var det! Tror inte jag inte ens gav två hundra för allt ?! :)

Imorgon kör jag jobb sen går jag på julledigt som håller i sig TVÅ dagar. Men jag ska inte klaga! Huvudsaken är att få träffa alla nära o kära. Plus lite vänner! För jag antar att jag inte är ensam om att slå klackarna i taket på självaste juldagen. Kul ska det bli!

Nu ska jag fortsätta mysa här hemma.


Två dagar gammal. Har svärföräldrarnas dator och där finns massvis med gamla bilder. Jag blir nästan tårögd. Vilka minnen!! OJOJOJ! Har min lilla fis varit sådär liten?


käär

Jag älskar dagar som går i ett. Då jag hinner med en massa! Typiskt mig.
Jag har idag fått lämna mitt lilla trots barn på dagis. Ja för det var precis vad han var idag. Han var grinig, han var sur, han ville slänga min plånbok i toaletten, han slängde sig på golvet, han vill säga en miljon saker och blir arg när inte jag förstår. Jag vet att det är vanligt vid denna ålder och håller ut!! Snart vänder det...

Sen hem, pusta ut, slänga på sig träningsskor och en promenad till jobbet. Efter jobbet blev jag hämtade av Jonna, hem till dom och kolla fina huset. Som blir såååå fint! Sen upp till sjukhuset med paket och snosa på en sex dagars liten prins. Jag är kääääär!! Sen hämta upp mina älsklingskillar igen.

Nu förstår ni att jag kommer slockna snabbt ikväll! Imorgon är jag ledig och kanske borde jag köpa lite julklappar?!

Natti på er!

Två små fisungar jag älskar av hela mitt h...

img_2395 (MMS)

Två små fisungar jag älskar av hela mitt hjärta.   Både mosters älskling och mammas älskling! Jag har hunnit med jobb, kalas för farbror Jesper och en kväll med nära vänner. Jag och Jonna fick dricka vin och prata ikapp all missad tid. Ljuvligt! Vilken bra dag det blev! Är så glad i alla fina vänner vi har runt omkring oss. Nu är jag helt slut och kommer somna gott tillammans med min älskling.


Hemmet har under kvällen förvandlas till n...

img_2548 (MMS)

Hemmet har under kvällen förvandlas till något slags pojkrum Ks hockeykompisar är här hemma och det har varit öl, musik och en massa hockeyprat. Jag insåg efter en timme att jag faktiskt lika gärna kan gå upp och lägga mig. Och här ligger jag nu Tankarna rullar på! Vad livet är underbart och kan ändrats snabbt. Tänk att jag och K snart har en son på två år tillsammans. En helt fantastisk människa som påminner så mkt om oss. Det trodde vi inte för tre år sen. Men vad bra det blev! Miliam är det bästa som hänt oss och Kärleken till ens barn går inte att beskriva med ord. Både jag och K brukar somna till att vi ligger och pratar om hur underbar Miliam är. Varje kväll blir vi påminda om hur lyckligt lottade vi är.


Utkast: Dec. 9, 2011

Jag är inne i ett glädjerus. Nu har äntligen min kära vän gått och blivit mamma. Fem veckor förtidigt och världens sötaste lille prins.<3 Han är så söt så jag blir knäsvag. Jag har mer eller mindre gått och varit ett nerv-vrak från det att jag fick första sms:et om att vattnet hade gått. Sen har jag tittat på mobilen säkert hundra gånger och tänkte på mina vänner. De har blivit föräldrar NU! Världens bästa föräldrar. Jag är så glad och stolt. När bilden på den sötaste lilla bebis trillade ner i telefonen så drog en lättnande suck. Gumman du har gjort det grymmaste jobbet någonsin! Ni är bäst hela familjen. Det är nu livet börjar på riktigt. Och ag ska fira med ett glas vin!


Ja vad ska man säga, jag kan ju börja med att erkänna att jag blir sugen på en nummer TVÅ! Herregud, jag får flaschback från det att jag själv låg och födde fram min egen son. Vilken känsla. Den går inte beskriva. Det är så mäktigt! :)


Nu ska jag fortsätta umgås med killarna i soffan som sitter och kolla hockey. Inte så ovanligt va? :)


bra period

Vi är inne i en väldigt bra period just nu..... En period som jag just nu skulle kunna ha femton barn som är som Miliam.

Miliam sover utan som helst problem hela nätter i sin säng, minst tolv timmar per natt. Vaknar han så bär vi oftast in honom till oss där han somnar om på en gång. Han somnar på kvällarna efter en vällingflaska utan minsta gnäll. (Inte ens nappen behöver vi stoppa in) Han vaknar som tidigast klockan sju. Och då ligger vi alltid kvar i sängen en timme extra och kollar barnprogrammen. Varje dag blir jag påmind om vilken jäkla tur vi har. Vilken tur att vi aldrig har haft dessa vakande nätter som vissa föräldrar har ständigt. Jag väntar på ett bakslag!

När kommer ett sådant? Jag hoppas och tror att det kommer vara såhär för alltid. Peppar, peppar!
Och ja han sover minst två timmar efter lunch, är inte det lyxigt? Ungen är ju snart TVÅ år.


Nu är jag pirrig och såklart väldigt förväntansfull. Imorse fick jag ett sms från en väldigt nära vän som jag kommer hålla alla mina tummar åt under dagen. <3


Kanske ser någon av er förändringen ? :)

img_2702 (MMS)

Kanske ser någon av er förändringen ? :)


dötid

Vi har lite dö-tid hos svärföräldrarna nu. Svärmor jobbar och svärfar har kortspelskväll med sina vänner. Jag och Miliam håller oss därför i vardagsrummet med nya favorit filmen "Emil i lönneberga". Nu är det Emil som gäller för hela slanten. Bananer i pyjamas är också en stor favorit men slår nog inte Emil. Okej hockey är ju egentligen Största favoriten som ni vet.
Och för att inte skapa missförstånd så ska jag berätta för er vad jag gjorde i måndags. En av er har gissat rätt!  :)

prata

Yey, K är hemma sedan en timme tillbaka. Vi har alla tre tagit oss en middagslur tillsammans i sängen. SÅ himla skönt att få vila huvudet lite. Det är sällan jag joinar när Miliam ska sova middag men nu kände jag för det. Sen får jag ta smällen ikväll om jag ligger klarvaken till efter midnatt.

Idag ska vi kika på när K spelar hockey. Miliam går här hemma och längtar och har själv plockat med sin egen hockeyklubba. Ni kanske förstår vad som kommer ligga under granen iår? Självklart hockeyskidskor, hjälm, handskar och allt som pappa K har.

Nu kör vi det lite soft här hemma och jag ska snart ropa ner grabbarna från övervåningen så vi kan äta lite mat ihop. Det är lyx att få vara hemma alla tre en vardag.



Hej!

Ett snabbt "hej".

Allt har gått bra idag och jag är grymt nöjd med resultatet. Nu har vi besök så bäst att vara lite social mot svärföräldrarna. :)



En bild från igår.

godmorgon

Godmorgon andra advent!

Andra ljuset är tänt och jag sitter med en kopp kaffe i handen. Jag fick idag lång sovmorgon till HALV TOLV. Vet faktiskt inte när det hände senast. Nu kokar jag julskinka och har fått order om att röja bort allt byggdamm här hemma. Bäst att lyda order!! :)


Kul att några av er gissat.



En gammal bild jag älskar !!


klart

Den där väggen är faktiskt uppe. Tro det eller ej men det blev riktigt bra. Jag är ganska skeptisk till allt som inte är vitt. Men en mörkare panelvägg blev bättre än vad jag kunde föreställa mig.
Måste skryta lite om min händiga kille. Jag förstår inte, men han är sjukt impulsiv och gör allt så himla noggrant. Jag är impad. Han är duktig. Nej han är grym. Tack älskling för det!

Nu ska vi fortsätta grejja med att få upp kära tvn. Allt är inbyggt i väggen och ej synligt längre vilket betyder att vi slipper den där fula tv-bänken. Halelujah för det!


Elin, det är redan bokat så ingen återvändo här !! :)

fin kväll

Då var det julpyntat här hemma. Eftersom vi inte äger någon tomte eller adventsljusstake var det på tiden att insaffa. Jag hade några kvar från förra lägenheten men inte många. Så iår har vi fått köpt allt nytt. En ganska dyr historia. Men det känns mer viktig att ha det julmysigt nu när man har Miliam. Innan har det faktiskt kvittat....

Ikväll har jag haft besök av Caroline hela kvällen lång. Vilken lyx att få proppa i oss massa godis och bara ligga i soffan och tjata (Något vi båda är ganska bra på). Miliam somnade klockan åtta efter fredagsmiddagen som idag kom från Mcdonalds. Kan tillägga att han endast käka upp äpplena. haha. Nyttig kille va?! 
Nu är det ju så att Caroline är gravid och det är ju extra spännande. Sex veckor kvar. Lite pirrigt faktiskt. Man är så nyfiken på det lilla livet i magen.

K är på julbord men antar att han snart kommer trilla in genom dörren. På måndag sker en liten förändring på mig själv. Ja herregud. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska berätta för er i bloggen eller hålla det hemligt. Jag får se efter måndagen. Önska mig lycka till iaf! :)


Någon som har någon gissning?

RSS 2.0