Här har ni min nya röda skidjacka. Den har...

img_2917 (MMS)

Här har ni min nya röda skidjacka. Den har redan blivit använd till jobbet idag. Sitter som ett smäck på också! Grymt skön. Tack Peak för att ni gör så BRA kläder. :)


Det går bra nu..

Igår åkte vi till mamma o hennes man. Världens underbaraste ställe och jag kommer alltid älska att vara här. Vi övernatta här och kommer åka hem senare under eftermiddagen. Men än så länge har vi inga planer vad vi ska hitta på ? Nått kul blir det garanterat. Jag känner att jag inte hinner skriva allt vi gör varje dag, känns som vi gör något jämt. I fredags var vi ju barnvakt till Miliams kusin. Oj vad söta de är tillsammans. En somna i sängen och en i soffan. Underbara barn och till sommaren blir ni TRE kusiner.

I lördags kom syster med familj hit och vi tog en promenad i solen till Bergvik. Lite blåsigt men det var skönt att få lite motion. På vägen hem tog vi en genväg genom skogen kanske inte jätte barnvagnsvänlig. haha. Men vi kämpade oss igenom efter lite suckande från oss alla. Kanske mest grabbarna?! heheh.

Sen har vi haft besök av vänner, ätit semlor och bara myst tillsammans. Jag har hunnit träna två gånger denna veckan. Känner mig väldigt duktig faktiskt. Jag o K har även hunnit shoppat loss på Peak. En varsin skidjacka rikare. Hej FJÄLLEN snart kommer vi. Både jag och K är uppväxta i skidbacken och självklart är det något Miliam också måste få göra. Nästa år laddar vi för en semester i Sälen. Mysigt va?

Ja nu ska jag återgå till att pussa familjen lite till. K har tryckt på kaffemaskinen och jag får i skrivande stund en kopp kaffe i handen. Lyx. Vi har det BRA....

Söt bild på mina underbara vänner. I lörda...

img_3013 (MMS)

Söt bild på mina underbara vänner. I lördags hade jag tjejfest här hemma. Vi blev totalt sex tjejer och jag slängde ut båda mina älsklingskillar. Det var en trevlig kväll och som alltid är ju förfesten roligast, börjar jag bli gammal? Eftersom vi var tre mammor o tre icke mammor blev det såklart mkt snack om barn, förlossning, amning osv. Så TACK fina vänner för att ni kom och förgyllde min kväll.


Måste börja med att tacka min älskling som...

img_3001 (MMS)

Måste börja med att tacka min älskling som idag har städat hela hemmet medans jag har jobbat. Du är grym älskling! Nu ligger jag i sängen, börja akut må illa. Förhoppningsvis beror det på att jag knappt fått i mig någon mat idag. Fy skäms på mig! Imorgon ska jag träna och hoppas jag vaknar upp pigg och alert. Eftersom jag är ledig fyra dagar vill jag inte åka på någon tråkig sjukdom. Godnatt!


Han är en typisk hockeykille och ska ha ke...

img_2990 (MMS)

Han är en typisk hockeykille och ska ha keps precis som sin pappa.


Åka buss är spännande!!

img_2984 (MMS)

Åka buss är spännande!!


Nej men hej världens sötaste! Eftersom jag...

img_2975 (MMS)

Nej men hej världens sötaste! Eftersom jag var o träna tidigt imorse är det OK att äta lite extra god mat ikväll. Jag älskar att ha K hemma igen. Han är rolig... Måste vara jag som lärt han efter alla år tillsammans...


Hejhejhejhej

Ja så var denna helg förbi. Berätta jag att mamma städa här i fredags??? Min fina mamma hann städa vår skitiga ugn. Så nu är den blank och fin igen. Jag vet inte men är det bara jag som hatar att städa en ugn? Finns nog Inge tråkigare och på att inte tala om den obekväma ställningen man måste stå i....
Mellan lördag o söndag sov vi hos svärföräldrarna. Svärfar hann städa vår Saab på utsidan och även på insidan. Han är väl en pärla. Det där med att städa bilar är inte riktigt min grej. Medans jag jobbade lördag i söndag fick Miliam spendera tiden där. Godingen hade skött sig utmärkt som vanligt.
Ikväll har vi kollat "Emil". Tror ni jag har en duktig son? Gick in i kylskåpet hämtade vindruvor, sköljde dom i vatten, la dom i en skål och gick in i soffan och sätte på "Emil". Man blir så stolt!!!
Miliam är i en rolig ålder nu och tar efter oss i allt. Frågar man om han kan säga  "Lisa, Madde eller Jeppe"säger han det. Som imorse. Ett namn han säger hela tiden är "krille" och det är så sött. K kallar vi ofta för Krille här hemma och sen två månader tillbaka säger även Miliam det, klockrent! I helgen satt vi "Miliam kan du säga det och det o det o det" hahah det är ju så sött när han härmar oss.
Puss

fredagsmyyyys

En bra fredag har det varit. Jag lämnade Miliam på dagis innan lunch och idag tog vi en promenad till dagiset. Så skönt att ha gång avstånd. Slippa bil och en halvtimmes bilkörning. Sen gick jag hem och gjorde mig klar för jobb och där har jag spenderat kvällen. Mamma har ställt upp som barnvakt idag. (du är bäst mamma) Miliam var ju som sagt i "heaven" när mommo var här. Efter att mamma åkt tog det inte länge förrän ögonen föll ihop och jag hade en sovande unge i knät. Lite välling fick jag i honom sen somnade han om. Snacka om att ha busat gärnet med mormor. Nu har jag fredagsmys med Cola och lite mango. Inte ofta man spenderar fredagskvällen helt själv men ibland kan det vara skönt också... eller nyttigt!

På jobbet har vi fått in jätte snygga pilot-glasögon (jag älskar pilot-glasögon och tycker helt klart att det är snyggast), ett par åkte med hem med ett senilsnöre till i silver. SÅ jäkla snyggt! Sen slant det även med ett snyggt klock-halsband. Bild kommer lite senare. Den är så snygg och kommer bli ett favorit smycke. Ja man blir lätt shopping-galen när man jobbar i butik. Nästan lite farligt ibland.. haha


Som ni ser på bilden är Miliam grymt långh...

img_2948 (MMS)

Som ni ser på bilden är Miliam grymt långhårig. Men hur sött är det inte? Ni får tycka vad ni vill men jag vägrar klippa min son kort. Jag brukar ta lite vid luggen då och då men det är allt. Så nu vet ni det!!


Gravid.

Kanske har jag glömt att berätta att det väntas tillökning i familjen. Men nu kan jag stolt meddela att jag ska bli moster IGEN. Till sommaren är det beräknat att det ska komma en liten plutt. Ska bli underbart att få snosa bebis igen. Syster och hennes C får sitt andra nu. Spännande. Undrar så om det gömmer sig en liten flicka eller pojk där inne. Förhoppningsvis får jag reda på det. Jag är så NYFIKEN. Vill ju kunna shoppa bebiskläder.

Dagen har gått i full fart. En tur till ÖoB och inhandla sånt där tråkigt. Sen svängde vi inom Faffa o Famor. Sen åkte vi vidare till syster och spenderade resten av kvällen där. Full fart med andra ord. Nu sover prinsen och jag ska passa på med lite städning här hemma. Eftersom jag jobbar hela helgen känns det bra att göra sånt nu innan.


sängen

Jag är trött och ska snart joina Miliam i sängen. Jag känner att huvudvärken har börjat komma nu och även illmåendet. Jag vet att det har börjat gå spysjukan i vår närhet vilket oroar mig. Fan för att åka på något sånt. Jag hoppas det beror på att min kropp är trött och behöver sömn....

Sen hoppas jag K kommer hem snart. Detta är fan trist. Mest för Miliam som varje dag frågar om "Pappa" och undrar över om inte "pappa" kommer hem. Vad säger man?

Imorgon blir en bra dag. Den ska jag spendera med mitt lilla hjärta.


Ett tips! Miliam fick en bärbar dvd i födelsedagspresent. Perfekt när de små behöver roa sig på egen hand. Man kan även ta med den i bilen. Miliam är ett tekniskt geni och har även lärt sig att byta dvd och sätta på den helt själv. Tur han har ärvt sin pappas kunskaper med den tekniska delen. Sängen var det ja..


bästa mamman

Idag är ingen vanlig dag, idag fyller världens bästa mamma år <3

Hon är den bästa mamman man kan ha. Hon har gjort mig till den jag är idag och det är jag stolt för! Hon är den som gör mig lugn när jag blir stressad och orolig. Den som ställer upp när saker och ting inte går som jag tänkt. Hon som jag ringer till när jag behöver tröst. Hon är den bästa mamman man kan ha. Jag älskar dig!

För att visa vår kärlek till mamma så har jag syster bokat en hemlig resa. En resa hon ännu inte har fått någon information om mer än att packa en väska ett datum. Kul va?!


Alla hjärtans-dag

Idag är det alla hjärtans-dag. En överskattad dag enligt mig. Varför ska man visa kärleken till den man älskar just idag? Nej, bättre att visa sina kärlek till dom man älskar VARJE dag. Kanske tycker ni att jag är bitter. DÅ har ni rätt! Orkar inte berätta the story just nu.... Den kommer när ni minst anar. Jag lovar er!


Nu ska jag fortsätta att inte göra något speciellt. Så himla gött!

hej o hå!

Efter TRE kalas på raken för min lilla grabb är jag mer än trött. Det har gått i ett och just nu känner jag mig som en stor flodhäst. Tre dagar med tårta har sätt sina spår. Men gud vad mycket fint Miliam har fått. Vi är lyckligt lottade som har så många underbara vänner och släktingar. Ni är guldvärda.

25års kalaset för Jonna i lördags blev jätte lyckat. Kul att träffa folk man inte träffar så ofta. Sen är det inte ofta jag och K går på kalas tillsammans, vilket alltid är lite extra kul. Efter en förfest i Jonna och Addes radhus smugglade vi iväg Jonna till restaurang Munken där vi alla käkade god mat. Utom jag, med alkohol i kroppen blir jag aldrig hungrig och tappar matsuget totalt. Konstigt, heller hur? Men tur K åt för mig också. Hur är det möjligt att äta så mkt är ju helt otroligt. Okej, jag tog vitlöksbröd och luktade förmodligen vitlök hela kvällen. haha. Sorry guys!

Nu ska jag plocka bort det sista här hemma efter alla kalas. Imorgon blir det jobb och dagis. Bäst att ladda batterierna.


MILIAM

Idag är ingen vanlig dag, för det är Miliams 2 års dag. Min stor, duktiga kille! Vi älskar dig så.

För två år sen låg jag i sängen och hade den finaste killen på mitt bröst. Jag kommer ihåg dagen som om det vore igår. Efter elva timmar på BB, kom han äntligen. Han tog oss med storm och man kunde inte få nog. Man var som i en kärleksbubbla. En bubbla som inte går att beskriva. Jag vet att dagen förändrade vårt liv till något bättre, idag är vi en familj. En stark familj, Ett bra "team", och en familj där vi alltid kommer stötta varandra i vårt och tort.


Jag lovar ER alla där ute att jag ska göra...

img_0913 (MMS)

Jag lovar ER alla där ute att jag ska göra allt vad som krävs för att min familj ska må bäst. Slut för idag.


Nu kör vi 25års kalas efter ett toppen kal...

img_2930 (MMS)

Nu kör vi 25års kalas efter ett toppen kalas för Miliam! Livet är BRA!!!


kvällsjobb

Har haft kvällen på jobbet, vilket har gått bra. Väldigt lugn period nu på jobbet men kul de få kunder som kommer in. Eftersom K hade bilen idag fick jag order om att INTE gå hem från jobbet idag. Älsklingen då. Så jag hoppade snällt på stadsbussen och bytte buss två gånger. Suck. Egentligen tar det 40 minuter att gå hem.

Nu är jag iaf hemma och Miliam har varit och kollat på matchen som pappa K har spelat. Tror ni han varit nöjd? Spelat hockey framför hockeymatchen är ju det bästa killen vet. Nu är han nog trött när han kommer hem och det blir nog bara att bära upp han i säng. Men konstigt att vara hemma helt själv utan unge o gubbe. K skulle köpa hem något smarrigt att äta på vägen hem. Tror det hade varit över 500 personer och kollat på matchen idag. Typiskt att man missar en sådan match. Men men...


Imorgon får jag besök av mina tjejer från Arvika. Oj vad roligt det kommer bli! Tänk er tjejsnack och lite vin på det. Tur vi har köpt en dubbelsäng/soffa till gästrummet. Så det kommer sova gott. Sen vankas det kalas för Mini mannen på lördag för släkten. Tänk att vår älskade lilla Miliam blir 2 år på måndag. Tiden går fort. Efter det får Miliam sova hos favorit mommo. Och jag och K ska på kalas för att fira världens bästa Jonnis! Så himla kul ska det bli. Sen åker ju K på måndag igen. Ska inte nämna det NU för det är ju trots allt bara onsdag idag och lääänge kvar. Jag intalar mig själv det iaf.

BRA dagar vi har famför oss! Sen har jag sett ett par skor som är "to die for" Måste haaaa!!! De är i LACK också, så jävla coola!

Fina detaljer på Miliams  Sängkläder. Från...

img_2911 (MMS)

Fina detaljer på Miliams  Sängkläder. Från Ikea. Snyggt med randigt. Ikväll är jag mer än trött. Ska hoppa i säng och ladda batterierna för imorgon har jag ställt klockan tidigt för ett pass på sats. Jag är inne i en BRA period nu. Hoppas det ger resultat. Några kilo lättare och med mer muskler. Ett mål som jag hoppas är uppfyllt till sommaren. Hejja!


Musik tips

Det finns en låt jag lyssnat på vecka efter vecka och som inte går att tröttna på!! Musik när den är som bäst!!
Dagen musik tips blir alltså gotye - somebody that I used to....  Love!

I fredags var mammorna ute och roa sig. Nå...

img_2903 (MMS)

I fredags var mammorna ute och roa sig. Något jag aldrig blir för gammal för... Haha. Nu har jag precis haft två timmar i gymmet och ska hoppa in i dushen för en eftermiddag på jobbet. Är jag dum om jag tänker göra mitt andra pass på gymmet ikväll??


En bild på sängen !!

img_2906 (MMS)

En bild på sängen !!


Ny säng

I torsdags fick Miliam en helt ny säng från sin farmor o farfar. Det blev en vanlig 90 säng med en sänggavel från Ikea. Vi kände inte för att köpa någon "barnsäng". På något sätt kändes det så onödigt. Har vi mer besök så kan någon nyttja o sova i Miliams säng. Sen att han sover helt exemplarisk i sin nya säng gör ju inte annat än att man blir stolt!!!
Sängstommen är från serien hemnes och självklart blev det en vit !!!

Upptagna

Herregud vilka dagar det varit... K kom hem i onsdags. Så himla skönt! Vi tre här hemma är ett bra team!
Men kan inte direkt skryta med att vi setts några längre stunder. Nej nej!! Vi har upptagna som alltid på varsitt håll. Tur att vi hinner med någon puss i farten. Haha
Har inte jag tränat så har K tränat, är han hemma så jobbar jag, är jag på tjejkväll är han nästa kväll på grabbkväll. Ja ungefär så är det! Men jag inser vad jäkla viktigt det är att man faktiskt har ett eget liv. Inte alltid vara mamma eller pappa. Vi värdesätter kvällarna tillsammans lite extra. Ikväll är det alltså Ks tur för grabbkväll. Förhoppningsvis har han lika roligt som jag hade på min tjejkväll igår. Nu ska jag faktiskt hoppa i säng och sätta på någon bra film jag kan vila ögonen mot.
Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0