choklad mums

Precis haft Elin och Leo här på besök. Vi moffade i oss en massa chokladmousse så nu sitter jag här och mår illa istället. haha. Men gott var det. Jag är en ju en sån där typisk choklad älskare som skulle kunna leva på choklad vissa dagar.

Bara K kommer hem från sin träning så ska Miliam nattas. Eftersom K har träning typ varje dag så  har vi flyttat fram läggningen till halv åtta istället. På så sätt för Miliam o pappa K lite extra tid om kvällen att mysa på. 



Ska visa bilder sen på shoppingen också.





haha

Vad gör man när man har haft en dålig dag, TJEJER? Jo man shoppar ju såklart. Alla tjejer där ute, visst gör ni samma sak? Imorgon visar jag allt fint lill-prinsen här hemma ska få.

En jacka, ett par skor och en tröja är bara några få saker som är påväg hem till oss.

blä

Vi går mot mörkare kvällar och det märks. När klockan närmare sig åtta har det redan hunnit bli mörkt ute. Jag vet inte, men jag gillar inte hösten. Jag försöker tänka positivt. Det är ju ändå ganska mysigt att tända ljus, krypa upp i soffan tillsammans med en bra film. Men jag blir tusen gånger tröttare av denna årstiden. Något behöver hända. Jag funderar på att ta tag i detta träningskortet. Kanske får det mig att bli piggare?

K är hemma och står vid köket och var mer än villiga att stå för kvällsmaten ikväll. Bra pojkvän? Japp ska inte klaga. Jag halvligger i soffan och tänker faktiskt inte röra en fena ikväll. haha
Vilket tråkigt inlägg jag känner att detta blev. Men ibland blir det så...

Min mamma kommer alltid med bra uttryck " Lisa, det finns alltid de som har det sämre" Ja och varför klaga när det finns barn som svälter i Afrika. Jag har världens bästa familj och vänner som ställler upp till tusen. Tack för det!



Happy-face


måndagsmys

Idag är det måndag och min enda lediga dag för denna veckan. Jag kommer köra jobb 10dagar på raken sen. Hejja, Hejja! Jag kommer nog vara slutkörd när jag har min nästa lediga helg. Men sånt är livet!

Idag kommer syster hit och hennes lille prins. Vi ska ha måndagsmys med övernattning. God mat och säkert massa sötsaker till. Tänk att det skiljer fem år mellan oss fast man egentligen skulle kunna tro att vi är lika gamla.  Min syster är som min bästa vän och att vi fick barn samtidigt kunde inte bli bättre. Jag är så glad i dig <3


Nu ska jag fortsätta kolla vinterplagg till Miliam på internet. Skor och overall måste hittas. Just nu lutar det åt en didriksson eller en Molo overall. Svårt val det där. 





piggare än vanligt

Godmorgon Söndag!

För att dra det snabbt så hade jag en toppen kväll med tjejerna igår. fy fan va roligt det var. Även fast gångerna blir få så är det otroligt skoj när det väl blir att man ses och går ut och dansar. Miliam var hemma hos mamma och myste. Och som alltid så är det inga problem att lämna bort han. Nu är det Mormor som gäller här mest hela tiden...

Nu ska jag försöka få tag i mannen där hemma. Han hade lagfest igår och är nog inte helt pigg idag. :)

Slänger upp lite bilder från mammas dator här.


Från i Julas! Jag och K.


Julen innan dess. Hög-gravid och bara någon månad kvar tills plutten tittade ut.

Badar i mormors badkar. 8 månader gammal.

Köpa eller inte ??

img_2255 (MMS)

Köpa eller inte ??


weekend

Sådär nu har jag packat allt för en liten weekend hos mamma. Men först ett stopp på Bergvik. Jag behöver finna en snygg överdel att ha på mig ikväll. Fan känns som min garderob behöver ett litet lyft. Just nu känns den så trist o tråkig.

Dax att väcka Miliam så vi kan åka någon gång......


Vår egna Dj i bilen. Imorgon åker jag mot ...

img_1973 (MMS)

Vår egna Dj i bilen. Imorgon åker jag mot mina hem trakter där det vankas utgång med ett gäng sköna brudar. Tror kvällen kommer bli mer än toppen! Förresten är jag fast i Wordfued träsket. Någon mer än jag som älskar lite hjärngympa?? ;)


Vår egna Dj i bilen. Imorgon åker jag mot ...

img_1973 (MMS)

Vår egna Dj i bilen. Imorgon åker jag mot mina hem trakter där det vankas utgång med ett gäng sköna brudar. Tror kvällen kommer bli mer än toppen! Förresten är jag fast i Wordfued träsket. Någon mer än jag som älskar lite hjärngympa?? ;)


Vår egna Dj i bilen. Imorgon åker jag mot ...

img_1973 (MMS)

Vår egna Dj i bilen. Imorgon åker jag mot mina hem trakter där det vankas utgång med ett gäng sköna brudar. Tror kvällen kommer bli mer än toppen! Förresten är jag fast i Wordfued träsket. Någon mer än jag som älskar lite hjärngympa?? ;)


Fem år

Hej igen!

Nu kan man säga att jag är långledig. Ska in en snabbis imorgon för möte men annars så har jag FYRA dagar med ledigt. Vilken lyx! 

"man måste ha dåliga dagar för att kunna uppskatta de bra". Helt rätt! Håller ni inte med? Efter en urkass dag igår så har jag fått en extra kick energi i min kropp idag. Haft en stund med kex o ost men min älskling. Lite tid för oss själva. Och tanken att vi har tillbringat fem år tillsammans i oktober känns helt knäpp. Fem år med min största kärlek. Helt ofattbart men så underbart!

Nu till det största problemet. Va fan köper man/gör man när man har tillbringat FEM år tillsammans? förslag?

tisdag

Godmorgon härliga tisdag!

Idag är en bra dag. Jag är ledig, Miliam är på bästa humöret (har redan fått flera pussar), ute är det klarblå himmel och jag är varken trött eller hängig. Tjoho!
Idag blir det en Miliam o mamma dag. Vi ska inte ha ett dugg planerat bara göra det som faller oss in. Ett besök på Second hand och loppis är ett måste en ledig dag. Annars blir det lugnt.


Pop

Sprang snabbt in på polarn och pyret och fann två saker som måste finnas i Miliams garderob inom kort.


Äntligen en fin mössa från Pop som bara är ettt måste (Jag är mösstokig)


Vinterjacka. Galet snygg. Även det ett måste plagg i Miliams garderob.

sjuka grejer

Idag ska jag berätta en helt sjuk grej. Okej två helt sjuka grejer.

Jag berättade ju häromdagen om att vår bilnyckel varit borta under en längre tid (extra nyckel såklart) Och både jag och K har letat som idioter i hela huset utan något resultat. Så vår tanke var att helt enkelt skaffa en NY, vilket absolut inte är billigt. Häromdagen vaknar Miliam upp i sin spjälsängen och i handen har han den borttappade nyckel. Hur konstigt är inte detta? Fråga mig inte hur han fått tag i den eller hur den kommit till spjälsängen. Men där var den! Troligen har den lilla mannen haft ett hemligt gömställe i sin säng. 18 månader och vet precis vart man kan gömma saker utan att mamma och pappa letar. 1-0 till dig Miliam.

Idag hände en annan sjuk grej. Jag är väldigt tidsoptimist och tror jag ska hinna allt på fem minuter precis som förr. Men tyvärr gör man inte det med en liten son. Och när jag blir stressad blir jag extremt tankspridd. Jag kan lägga plånbok i frysen, hälla upp kaffe i grytor, slänga skräp i väskan. Ja det är bara några fåtal saker jag gjort. Efter lämning på dagis åkte jag iaf hemåt och tanken slog mig flera gången vart tusan denna förbaskat telefonen skulle kunna vara . När jag anländer hemma börjar jag helt hysterigt leta. Jag letar så mkt att jag hade ett klinskt rent hem efter bara en timme. Men tyvärr utan resultat. Så utan telefon åker jag till jobbet. (Alla som känner mig vet hur beroende jag är av min älskade telefon) Sur, arg, bitter och jävligt ledsen försöker jag dölja mitt "bitterfitta" face tills telefonen ringer. K ringer och berättar att de har hittat telefonen i Miliams dagisväska på DAGIS ?! Yes jag har lagt av mig telefonen i hans lilla Nike väska på dagis. Helt otroligt!


Silver hand

Nu ska jag presentera mitt senaste köp. En silver HAND. Så jäkla snygg! Eftermiddagen har gått åt till att rensa bland alla mina tusentals smycken. Jag är en typiskt smycke-tjej. Efter tre år på Glitter är jag en toknörd när det gäller smycken. Och allt man har handlat på sig dessa åren. Åh herreguuuuud! Det tog ett tag att rensa och en hel del åkte i papperskorgen. Sen att jag hittade mormors äkta guldkedja och ringar gjorde ju inte att man blev tusen gånger gladare. Nu pryder endast de äkta och värdefulla smyckena den fina handen. Självklart ska den stå i sovrummet.

149 kr är ett KAP.


Såhär GLAD blir man när man hittar något man länge letar efter. Dålig bild kanske men ett smakprov hur handen ser ut !


Nu är K iväg och tränar hockey. Hockeysäsongen är igång och jag är nu under en längre period hockeyänka. Trist men vad gör man inte för någon man älskar? Biter i det sura äpplet och peppar. Yes, man får helt enkelt förstå att det är hans hobby och att han älskar det. Jag och Miliam kommer självklart hänga så ofta vi kan på läktaren, äta korv och hejja på Pappa K. Det är inte fy skam det heller.


breaking news

Ikväll är det premiär av "breaking News" med Filip och Fredrik. Någon mer än jag som kommer sitta bänkad? Jag är faktiskt ganska så såld i dessa två män. Två härliga män med humor. Sjukt bra humor.

Nu ska jag hoppa i kläder medans Miliam river ut allt som finns i köket. Ni skulle se hur köket ser ut. Plastpåsar, grytor och för en sekund sen var han ute och gick med elvispen. Som med en hund fast det var en elvisp. Här köper man dyra leksaker och så är det ändå köksprylarna som är roligast att leka med. :)


 




Busig

Jag är så himla glad. Imorse såg jag att världens kanske absolut bästa morgonprogram på femman (?!) har börjat igen. Jag pratar såklart om vakna med the voice. En kopp kaffe och vakna med the voíce i bakgrunden är en bra start på dagen.

Helgen har gått rasande fort som alltid. Kanske för att jag har jobbat ganska intensivt. Därför kan jag nog räkna timmarna jag fått med Miliam på en hand. Han har mer eller mindre sovit när jag har slutat för dagen. Så vi har massor av tid att ta igen när jag är ledig imorgon. 

I lördags tog en tjejkväll med min bästa Lisa. En vinflaska haffade jag innan jag begav mig mot stan. Vi hade en sån där typiskt tjejkväll där vi pratade om allt mellan himmel och jord. Jag kanske har sagt det förut men Lisa är så jäkla bra. Och jag är så glad att just jag får vara din vän.


Jag har egentligen tusen saker att berätta men nu kommer jag inte på något. Störande. Miliam har iaf blivit en stor och duktig bebis. Igår plockade jag upp han hemma hos svärföräldrarna där farbror Jeppe agerat barnvakt. Miliam gick och städade Jeppes rum och gick och slängde allt skräp i papperskorgen. Det är minsann inte dåligt av en 18 månader bebis. Efter en vällingflaska somnade han som en stock i knä på Jeppe framför tvn. Det såg så sjukt sött ut. Typiskt att jag inte fick en bild på det.

Här har ni den vilda bebisen.





Och en sjukt trött mamma. Godmorgon!

Ny hissgardiner till sovrummet som hänger ...

img_2233 (MMS)

Ny hissgardiner till sovrummet som hänger lite för mkt. ( ska rätta till det) även den köpt på Ullared. Har en över om någon skulle vilja köpa. Hojta till isåfall!


Ny hissgardiner till sovrummet som hänger ...

img_2233 (MMS)

Ny hissgardiner till sovrummet som hänger lite för mkt. ( ska rätta till det) även den köpt på Ullared. Har en över om någon skulle vilja köpa. Hojta till isåfall!


Ny spets duk. Som passade super bra till m...

img_2230 (MMS)

Ny spets duk. Som passade super bra till matsalsbordet.


Ny lampa ! För ett tokbilligt pris

img_2229 (MMS)

Ny lampa ! För ett tokbilligt pris


Jag är KÄR!! Idag invigde jag mina älskade...

img_2224 (MMS)

Jag är KÄR!! Idag invigde jag mina älskade gula skor. Bekväma och passar både till fest och vardags!


Såhär fullpackad var bilen igår innan vi s...

img_2222 (MMS)

Såhär fullpackad var bilen igår innan vi skulle åka. Det sista fick vi ha i knä. Tack älskade mamma för ALLT.


Har fått en bild skickad till mig under kv...

img_2217 (MMS)

Har fått en bild skickad till mig under kvällen på Mina två favoritkillar. Åh vad jag saknar er! Men imorgon blir det kramkalas och pusskalas igen. Ska visa er all shopping när jag kommer hem. Har fått en massa fint!!! :)


Slänger upp en dagens lite snabbt! Nu ska ...

img_2207 (MMS)

Slänger upp en dagens lite snabbt! Nu ska jag åka och plocka upp kvällens gäster och det står grillat på menyn! Ser framemot en mysig kväll tillsammans med goda vänner och lite vin. Imorgon klockan 07.00 åker jag mot Ullared och en natt på hotell. Bra helg ?!!! JAAAA!


Finaste, älskade, bästa converse skor. Tän...

img_2203 (MMS)

Finaste, älskade, bästa converse skor. Tänk vad mycket kul vi haft tillsammans. Det syns va?? :)


hejhopp

Har blivit lite halv dåligt med bloggandet för min del. Kanske för att jag har tusen saker att göra. Men så blir det ibland. Bloggen blir lidande.

Idag har jag jobbat och imorgon gör jag min sista dag för denna vecka. blir skönt med lite helg ledigt. För på söndag åker jag till ULLARED. JIPPi!!! Ska bli sköööjj! Hoppas jag hittar massa fynd. Eller främst ska det bli skönt att bara komma bort hemifrån. Miliam och K ska få lite pappa och son tid. Miliam har förresten blivit en pappa-pöjk. Iof har han alltid varit pappas pöjk men nu verkar det vara mer än någonsin. PAPPA-ordet går varmt här hemma. hehe

Under kvällen har jag varit på info kväll på salongen KASHK i Kd. Stylage-läppförstoring har vi fått en genomgång av. Om jag är suuuuuuugen? JAAAAAAA. Någon som har erfarenhet? Det verkar iaf vara väldigt bra saker och för ett bra pris. Jotack.


Nu ska jag snart hoppa i säng. Bara jag hittar andra bilnyckeln som en viss son har slarvat bort här hemma. Har ni samma problem? Miliam är helt tokig i nycklar. Min husnyckel har varit borta någon vecka och fortfarande inte kommit tillbaka. Hoppas jag hittar den också snart. Annars blir jag tokig. Jag förstår mamma att hon skaffade kodlås hemma. Både jag och min syster är ganska slarviga av oss. TYVÄRR!!!

Förresten så är min mamma den klokaste jag vet. Hoppas jag blir lika klok och lugn som min mamma när jag blir stor. Det räcker att ringa henne så blir man lugn. Tänk bara på nära jag krockade vår bil och jag ringer helt gråtfärdig och berättat det inträffade och jag får som svar " Meeeen Lisa, du är inte skadad, det är bara en bil. Det går att köpa NY" Helt rätt!

Lax, ärtor,broccoli med crème fraîche fick...

img_2180 (MMS)

Lax, ärtor,broccoli med crème fraîche fick bli dagens lunch/kvällsmat. Med ett glas vatten är det både mättande och gott. LCHF är bra bantning !


Lax, ärtor,broccoli med crème fraîche fick...

img_2180 (MMS)

Lax, ärtor,broccoli med crème fraîche fick bli dagens lunch/kvällsmat. Med ett glas vatten är det både mättande och gott. LCHF är bra bantning !


Åh vilka bra dagar det varit ! I tisdags b...

img_2074 (MMS)

Åh vilka bra dagar det varit ! I tisdags blev det grill med familjen Söderlund/ Bäckman. Väldigt spontant men ack så trevligt Igår åkte jag på räkfrossa med ett skönt gäng tjejer. Det var sååå kul. Jag har inte sett mina partypinglor på länge så vi hade mkt att uppdatera varandra om. Imorgon är jag ledig. Vad vi ska hitta på är ännu oklart men nåt kul blir det förstås. Sen att jag storhandlat massa på loppis för under hundra lappen gör ju att man känner sig sådär äckligt nöjd. Är det inte typiskt oss tjejer att känna att man tjänar på att fynda ? :) långklänningen på bilden är ett riktigt kap för 74 kr på Hm. Jag älskar den ! Lite flummigt inlägg men ni får stå ut helt enkelt.


Loppis

Just nu ligger jag i soffan. Snart bär det iväg till jobb o dagishäng för lilleman. Imorgon är jag ledig, även på fredag. Det känns lyxigt! Jag har faktiskt gått upp i tid på jobbet nu när det flesta har semester. Så jag jobbar några timmar mer i veckan än vad jag egentligen har på pappret. Men än så länge märks det inte. Skönt! Jag jobbar mindre kvällar och mer dagtid. Helt perfekt när K har sin hockey.

På mina lediga dagar är jag sugen på att åka på loppis eller Auktion. Jag vill ha ett vitrinskåp. Ett stort och inget vanligt! Jag kanske är för kräsen så det slutar med ett sånt där tråkigt ikea skåp i slutändan ändå. Hoppas INTE!

Kanske åker en sväng till Matildas bod. Tydligen är sevärd loppis. Jag har aldrig varit där men den verkar super mysig. :)

Såhär FINT är det i sommarstugan ! Ni kans...

img_2095 (MMS)

Såhär FINT är det i sommarstugan ! Ni kanske förstår att man njuter för fullt när man är här.?!


Första klippningen avklarad! Kortare på si...

img_2100 (MMS)

Första klippningen avklarad! Kortare på sidan och lite längre på huvudet. Snygging!


hej

Hej o hallå!

Hade precis skrivit ett långt inlägg som jag självklart råkade radera. Suck!
Helgen spenderades som sagt i sommarstugan. Min farmor och farfars sommarstuga som ligget ett stenkast från vattnet. Att komma dit är så avkopplande. Syster hängde med också. Så kusin pojkarna har lekt för fulla muggar. Så söta! Under eftermiddagen dök även svärfar och farbror Jeppe upp. Det blev grillning, kortspel och några glas vin. Kvällen var toppen på alla sätt o vis!

Idag börjar vardagen på riktigt. Både K o jag börjar jobba så idag blir Miliams första dagis-dag efter fem veckor semester. Förhoppningsvis går det smärtfritt. För finns det något värre än när ens son gråter och man lämnar han gråtandes i frökens händer ? Nä tror inte det. 


Just det för att man inte ska deppa ihop totalt för att semestern är slut så har jag , mamma, syster och styvsyster bokat HOTELL för att åka till ullared. Om TVÅ veckor åker vi. Shopping!!!!! :)  


RSS 2.0