spruta

1 års kontrollen gick utmärkt. Miliam visade sin bästa sida. En spruta i varje lår och jag hoppas vi slipper feber även denna gång. Vikten var som jag trodde. Han väger nästan 11kg vilket är "lite" för lite. Inget att oroa sig för och inget som ska kollas upp. En extra klick smör i varje gröt portion får det bli. Jag vet att det skiljer 0,3 kg för att han skulle ha följt sin kurva. Alltså väldigt lite. Miliam är ju som sagt en aktiv liten krabat och jag vet att han får i sig det han behöver. :)

Efter bvc åkte vi till Ikea med mamma/mormor. Jag handlade på mig lite ljus för att ha till lördagen då det blir 1 års kalas här hemma. Det ska firas med tårta och god mat. Har tänkt göra en pastasallad med kyckling och pesto?! Jag är ingen talang framför spisen så hoppas det är enkelt och går snabbt. :)


Kommentarer
Postat av: elin

Mysigt med kalas! =)

2011-02-09 @ 16:17:39
URL: http://jagochbebismagen.blogg.se/
Postat av: MammaMorran

LillaA var också på 1årskontroll och hon vägde 9kg (exakt) och hon vägde ju också för lite...men det är ju inte så mkt att göra ngt åt egentligen, bara de äter och verkar må bra så är det nog inget att oroa sig för... Dessutom känns ju "en extra klick smör" helt ok men när de började prata om att "blanda grädde i vällingen" så tycker jag det gått lite väl långt...



Ha en fin kväll!

Kram

MammaMorran- funderar på livet och Barn med ADHD/Autism

http://mammamorran.se

2011-02-09 @ 19:06:49
URL: http://mammamorran.se
Postat av: Fröken M

Duktiga lillkillen :)

2011-02-09 @ 20:57:46
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0